Идвајамо Србија

ПЕТРУШИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Србија ће окренути леђа Русији и због тога платити високу цену (ВИДЕО)

Југослав Петрушић Доминик био је гост емисије „Интервју недеље“ у продукцији „Српска прича“ где је говорио о судском пуступку који је вођен против њега, а у ком је ослобођен, ситуацији на западном балкану, плановима запада и великих корпорација за овај простор и другим актуелним темама.

Петрушић је упозорио да исламске земље, пре свега арапске, виде Балкан као своју резервну територију након нестанка разерви нафте и због тога улажу огромна средства у Бугарску, Србију, Бих и друге балканске земље. Међутим, Петрушић сматра да Запад неће дозволити тако снажан продор ислама и да ће Србија добити средства да се одупре арапским тежањама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он тврди и да Израел види западни Балкан као резервну територију у случају тоталног рата са Арапима.

Он је рекао да велике корпорације убрзано раде на пројекту западног Балкана. Он тврди да се у Србији ствари одвијају брзо и да је доказ томе да је за последњих 18 месеци наша влада је имала преко 400 састанака са највишим државницима света, са представницима највећих корпорација и компанија.

Он је рекао да ће запад уложити огромне количине новца у Србију, али да ће Србија платити велику цену, а на првом месту то ће бити окретање леђа Русији.

Петрушић је објаснио да Запад покушава да увуче Русију у конфликт на Косову и Метохији иако Русија нема директне везе са њим. Петрушић је објаснио да Запад није успео да порази Русију у Украјини и Сирији, и да сада желе да Косово буде нови полигон сукоба.

Петрушић у емисији говори о злочинима који су подметнути Србима током ратова у Југославији, а посебно о Сребреници, Маркалама и Тузанској капији.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ