Идвајамо Свет

СВЕТ У ШОКУ! КУЛЕ БЛИЗНАКИЊЕ срушене експлозивом? Појавили се нови докази, који ће раскринкати ТЕОРИЈУ ЗАВЕРЕ о нападу 11.септембра

Министарство правде САД испитаће нове доказе који показују да је у нападу 11. септембра коришћен експлозив за рушење Кула близнакиња.

Адвокатски комитет за „9-11 истрагу“, који заступа породице жртава поднео је у априлу петицију за испитивање нових доказа који показују да су експлозиви постављени и детонирани ујутро 11. септембра 2001. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се наводи у петицији од 52 стране, од Министарства правде САД захтева се да размотри доказе са специјалном великом поротом. У петицији коју преноси

Ацтивистпост.цом се наводи:

“Адвокатски комитет је прегледао релевантне расположиве доказе… и постигли смо консензус да не постоје суштински или убедљиви докази за потенцијалне злочине везано за употребу унапред постављених експлозива и/или запаљивих средстава 11. септембра, али постоје заправо коначни докази да су такви федерални злочини почињени.“

Докази који су изнети у петицији укључују следеће:

Анализу узорака прашине из СТЦ-а од стране независне научне лабораторије која показује присуство високотехнолошких експлозива и/или запаљивих средстава у облику термита или термата

Стручну анализу сеизмичких доказа да су се експлозије десиле на кулама СТЦ-а 11. септембра пре него удара авиона у куле СТЦ-а, и пре рушења зграда.

Техничку анализу видео доказа о рушењу зграда СТЦ-а. Извештај ватрогасца о експлозијама, и о виђењу “растопљеног гвожђа као у ливници.“

У петицији се наводи да би присуство растопљеног гвожђа захтевало температуре више од оних које би млазно гориво и садржај зграде могли створити када се запале, али конзистентно са употребом високотехнолошких експлозива и запаљивих средстава термита или термата.

Присуство микросфера раније истопљеног гвожђа, што је утврђено микроскопском анализом електрона из узорака прашине из СТЦ-а, од стране владиних и независних научника, представља још један феномен који би био научно немогућ само са сагоревањем млазног горива и канцеларијског садржаја.

Видео и сведочење очевидаца о избијању елемата тешког челика током колапса СТЦ-а 1 и 2 бочно од зграда, што не би било могуће у гравитационом колапсу.

Научна анализа, сведочење очевидаца и извештаји владе потврђују сулфидацију и високотемпературну корозију челика који је пронађен у рушевини након колапса кула СТЦ-а и СТЦ-а 7, феномен који се не очекује у пожару млазног горива и гравитационом колапсу, али је у складу са употребом термата и високих експлозива.

После подношења петиције, Адвокатски комитет је одржао конференцију за штампу испред Окружног суда у Њујорку, заједно са породицама жртава.

Ни један од доказа који је изнесен у петицији није представљен или разматран у “9/11 Комисији,“ која је првобитно именована за истраживање колапса кула. У годинама после напада, Комисија је разоткривена као превара, а многи њени чланови су говорили против званичне приче.

Према извештају Вашингтон поста из 2006. године, већина људи који су надгледали ову комисију су веровали су слагани, и чак су одржали тајни састанак о томе да овај предмет упуте Министарству правде. Један од чланова комисије који је изразио сумњу у доказе је био Џон Фармер, који је касније написао књигу под називом “Тхе Гроунд Трутх,“ у којој је детаљно описао како су докази намерно изостављени из извештаја и како су обавештајне агенције лгале о значајним аспектима инцидента, укључујући и њихов иницијални одговор на напад.

“Био сам шокиран тиме колико се истина разликовала од начина на који је то било описано… Траке су говориле радикално другачију причу од оне која је две године причана нама и јавности,“ рекао је Фармер.

Томас Кин, бивши гувернер Њу Џерзија који је водио Комисију, рекао је да је НОРАД лагала о свом одговору на напад.

“До дана данашњег не знамо зашто нам је НОРАД (Севрноамеричка ваздухопловна команда) рекла то што нам је рекла. То је било толико далеко од истине…,“ рекао је Кин.

Комисија је била толико климава да је формирана коалиција обавештајних узбуњивача како би се оспорила званична прича. Ова коалиција се састојала од агенета из НСА, ФБИ-а и других агенција, који су рекли да су постојали докази који су намерно игнорисани и изостављани из извештаја комисије. Имајући у виду многе проблеме са Комисијом, нова истрага већ одавно касни.

 

Извор: Курир.рс/Wебтрибуне.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ