Идвајамо Србија

БРУКА И СРАМОТА! Српска листа пије и слави са Харадинајем на рођендану његове странке (ФОТО)

Када је косовска полиција пред све ТВ камерама и у (највероватније изрежираном) инциденту спровела Марка Ђурића, Српска листа (читај СНС на северу Косова) одлучила је да изађе и косовске владе. Међутим, то није спречило Вучићеве ортаке из јужне покрајине да 3. маја до касно у ноћ прославе рођендан Харадинајеве „Алијансе за будућност Косова“!

На фотографијама испод у друштву човека кога Србија терети за ратне злочине и тражи његово изручење су Горан Ракић, председник Српске листе, затим заменик окупаторско-шиптарског премијера Косова и Министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић, министар за пољопривреду Ненад Рикало, министар локалне самоуправе Иван Тодосијевић, потпредседник Скупштине Косова и посланик Српске Листе Славко Симић…

Користимо прилику да се извинимо нашим читаоцима зато што фотографије можда нису довољно јасне. Преузели смо их са сајта приштинског дневника „Зери“.

Фото: Зери

Шта је у овом потезу Српске листе спорно?

Једно је ако у овој ситуацију око решавања статуса Косова морате да сарађујете са Приштином и људима који су убијали припаднике вашег народа да бисте колико – толико учинили нешто за Србе са Косова и Метохије.

Друго је, када ван „косовског парламента“ одлазите на пијанке и вечере са Харадинајем и сличним злочинцима!

То много говори о вама, ко сте заиста и за чији интерес радите…

Као што Александар Вучић свакодневно ради против интереса Србије, тако и његова листа на КиМ ради против интереса свог народа у јужној покрајини.

Једино што Ракић и екипа то више ни не скривају!

 

Извор: Gerila.rs