Идвајамо Православље

ИСТИНИТА ПРИЧА – ЧИТА СЕ ЗА 5 МИНУТА, МЕЊА ЖИВОТ ЗАУВЕК: Ево како да уз помоћ МОЛИТВЕ и ВЕРЕ промените живот…

ПОМАЖЕ БОГ БРАЋО И СЕСТРЕ

 


Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дуго времена сам чекао да ВАМ напишем своју невероватну животну причу и дочекао сам БОЖЈИ ЗНАК да је време, да је поделим са ВАМА.

Циљ текста је да на мом примеру извучете поуке и кренете истим путем, јер то је једини начин да нашој СРБИЈИ сване.

Моје име је небитно, немам потребу за јавним експонирањем, али имам жељу да на неки начин помогнем свом народу, осећам се као СРПСКИ ПАТРИОТА а ви сами просудите, да ли је то тако.


Све је почело крајем јануара 2014 године…

Почео сам да пратим неке патриотске странице, наишао на текстове који откривају праву истину о нашим политичарима, дешавањима у свету и пожелео да исто радим, како би истина стигла до што већег броја људи.

Убрзо сам основао две фејсбук странице и почео са радом.

Странице сам основао из жеље да до народа допре глас ИСТИНЕ. Све што сам радио, било је из чисте љубави према СРБИЈИ,РУСИЈИ и великом борцу за ПРАВДУ ВЛАДИМИРУ ВЛАДИМИРОВИЧУ ПУТИНУ. Нисам имао апсолутно никакву корист од тога што одрадим 8 сати дневно, читајући и објављујући вести на страницама.

Нисам члан ниједне политичке странке,нити ме то интересује.
Читајући ваше коментаре, видим пуно гнева у ВАМА, али већина вас не зна да гнев потиче од Сатане. Потпуно ВАС разумем, али зло се не истерује злом, него ДОБРИМ.
Од своје 16-те године редовно се молим БОГУ, на почетку својим речима а откако сам приступио Цркви јутарњим и вечерњим молитвама из православног молитвеника(лакше је измолити за нешто,јер се људи тим молитвама моле 2000 година) и својим речима сам наставио.

Оснивање ових страница и читање неких објава попут ЖИГА ЗВЕРИ, ОТКРОВЕЊА ЈОВАНОВОГНЕБЕСКЕ ЛИТУРГИЈЕ ме је навело да прочитам БИБЛИЈУ. Нисам стигао ни да је прочитам до краја а БОЖЈА ПРОМИСАО ме одвела у манастир, где сам се први пут исповедио. Кад кажем БОЖЈА ПРОМИСАО, то је због сплета околности.

Гледао сам заједно са оцем утакмицу Србија – Бразил у 1/4 финалу Светског првенства у кошарци, када је код нас дошао комшија, који је иначе ВЕРНИК. Моја пажња била је усмерена на кошарку, тако да нисам ни чуо шта је он причао са мојим оцем. Утакмица се завршила, комшија отишао а отац ме упита (знајући да читам Библију) „откуд ти не спомену да идеш са комшијом у манастир?“, одговорио сам да уопште нисам чуо кад је причао да иде, али он је већ следеће јутро у петак требао да оде у манастир.

Међутим, БОГ је имао свој план, сутрадан чим сам видео комшију, упитам га да ли је ишао а он гле чуда одложио за недељу. Обрадујем се и питам јел могу са њим, што он радосно прихвати.

Пошто је манастир мало даље, успут смо се лепо испричали и рекао сам да бих волео да се исповедим, јер нисам никад, не слутећи да ће та исповест променити мој живот из корена.

Служба је трајала дуго, око три и по сата, али сам по први пут разумео шта свештеник говори, све захваљујући БИБЛИЈИ и нека снажна сила ме је привукла том духовнику, за којег сам касније схватио да је изузетан.

Када се служба завршила, свештеник рече да тог дана нема ИСПОВЕСТИ што ме баш разочарало. Обратим се комшији зар је могуће да нема ИСПОВЕСТИ баш кад сам решио да се исповедим по први пут у животу, какав сам ја баксуз.

Комшија је био упоран и обећао да ће замолити ОЦА да ме исповеди, што је он и пристао на моју велику срећу.

То што сам осетио тог дана не може речима да се опише, мора да се осети. Након прве ИСПОВЕСТИ постао сам смиренији, толерантнији, једном речју бољи човек. Вођен тим осећајем пожелео сам да што више људи приведем БОГУ, већина је мислила да причам глупости, па чак и моја сестра. Приликом прве исповести духовник ме је упутио да прочитамОЦРКВОВЉЕЊЕ и ФЛАВИЈАН (што од срца препоручујем и вама) како бих се правилно припремио и спознао шта је ГРЕХ ради покајања, да се молим ујутру и увече, да постим среду, петак, недељу и да сваке недеље идем на службу у цркву, тако 6 недеља па опет да дођем.

Придржавао сам се свега и покушавао бар своје да приведем, међутим безуспешно па сам на пут, пошто је манастир 75км од мене кренуо сам. Ништа ме није могло спречити да одем. Желео сам да обавим што више СВЕТИХ ТАЈНИ. У манастиру сам се потопио у каци три пута, присуствовао светим тајнама МИРОПОМАЗАЊА, ЈЕЛЕОСВЕЋЕЊА, исповедио се и следећи дан причестио.

За све који не знају, без СВЕТЕ ТАЈНЕ ПОКАЈАЊА-ИСПОВЕСТИ причешће готово да нема никакву благодат. Духовник ме је упутио да се молим за оне које желим да приведем и гле чуда после пар месеци моја сестра узе сама и прочита БИБЛИЈУ, после првог одласка у манастир ми је признала да ми није веровала. На крају сам успео своју породицу привести БОГУ у врло кратком року.

Ту није крај, тек почиње мој пут који је у БОЖЈИМ РУКАМА.

Недуго након што је цела моја породица приступила ЦРКВИ мој отац се упокојио на Ђурђевдан. Сахрањен је на Марковдан а МИТАРСТВА су му почела 12 маја на СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ. С обзиром да сам знао да ми отац болује од рака плућа, борио сам се да му помогнем на све могуће начине, па и ВЕРОМ. У том циљу сам пожелео да му урадим икону која би стајала крај њега и да се сви заједно молимо том свецу за његово здравље и спасење. Размишљајући коју икону да урадим, био сам у дилеми (СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ или ЈОВАН КРСТИТЕЉ) и АНЂЕО ЧУВАР  а изабрао сам СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ и пријавио се за одлазак у манастир Острог, како бих се у великој светињи помолио за свог оца. Тражећи молитве, нађем у молитвенику једну до друге молитву СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ И АНЂЕЛУ ЧУВАРУ и обрадујем се том БОЖЈЕМ ЗНАКУ. Нажалост, отац ми је ипак умро и то на велики празник, сахрањен је на празник, митарства му почела како сам већ навео на СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ , што је мени био довољан знак да је спашен. Ипак тражио сам још неки знак, да будем 100% сигуран и на гробу свог оца га замолио да ми пошаље знак да ли је спашен.

Два дана пре завршетка МИТАРСТВА отац ми долази у сан. Идемо неким путем, замислите у РУСИЈИ ја први он за мном и отац упада у мању рупу, отприлике скоро до струка ја му пружам руку и он излази. Схватио сам његову поруку и да је спашен, што ми је и духовник потврдио.

Био сам у тешкој ситуацији, након очеве смрти, нисам радио, али сам у ВЕРИ јачао. Безуспешно сам тражио посао а мој духовник ме упути да се молим СВЕТОЈ КСЕНИЈИ ПЕТРОГРАДСКОЈ(прочитајте молитву на линку овде)те га ја послушах и без обзира што и даље нисам могао да нађем посао, нисам одустајао од МОЛИТВЕ.

Неколико месеци касније, оне су услишене на чудесан начин. Јавила се идеја да покренем портал СРБИЈА ЈАВЉА што се убрзо и остварило. На том путу помогли су ми људи који су праве ПАТРИОТЕ и пример како јачи подржава слабијег, што је данас редак случај како пише и у НЕБЕСКОЈ ЛИТУРГИЈИ.

Замислите да ми је сајт одрадио ВЕРНИК, дечко који ради на порталу самном је такође верник, исти је случај са момком који ми је раније радио као уредник на фејсбук страницама а на сву ту „случајност“ њих двојица су рођени у исти дан. Сложићете се да ту нема случајности, све је БОЖЈА ПРОМИСАО.

Портал је почео да ради на моју крсну славу ЛАЗАРЕВДАН, да вам не досађујем и све што је уследило а битно је, десило се на празник.

Било ми је јасно да сам у БОЖЈИМ РУКАМА и да само треба ГОСПОДУ да препустим да ме води тамо где он сматра да треба.

Све ово ВАМ пишем са разлогом, јер ово што ми као народ доживљавамо је због великог богоотпадништва, што је лепо описано у НЕБЕСКОЈ ЛИТУРГИЈИ. Ми као народ смо добили власт какву нажалост заслужујемо, част изузецима, навешћу ВАМ пример. Скоро причам са једним познаником, дотакли смо се политике и он ми каже да би и сам крао да је на власти. Таквих је много више од оних ЧАСНИХ и ПОШТЕНИХ у нашем народу. Сећате се сви како нам од доласка ДОС-а па надаље, свако ко је на власти прича да ми СРБИ морамо да се променимо. Западна пропаганда и криза у којој нас држе је готово успела у томе, све што је некад било ненормално данас је нормално. Деца не поштују родитеље, родитељи погрешним саветовањем и незаинтересованошћу, заузетошћу гурају децу у пропаст. Где год да се окренете влада неморал, мислим да ВАМ је јасно о чему причам.

Све ВАС који хоћете да нешто промените бих ЗАМОЛИО ОД СВЕГ СРЦА, ДА СЕ ОКРЕНЕТЕ БОГУ, ПОКАЈЕТЕ за своје грехе, јер само на тај начин ће нам сванути. Немојте погрешно да ме схватите, сви смо ми грешници, зато треба редовно да се ИСПОВЕДАМО и ПОКАЈЕМО за своје грехе.

Нечисте силе не могу да уђу у човека који се ИСПОВЕДА (ПОКАЈЕ за своје грехе)ПРИЧЕШЋУЈЕ, јер он добија БЛАГОДАТ СВЕТОГ ДУХА кроз СВЕТЕ ТАЈНЕ и заштићен је од њих, што не значи да ВАС Сатана неће вребати и чекати повољан тренутак ваше слабости да ВАСодведе на погрешан пут.

Зато је пост много битан, већина мисли да се у посту суздржавате само од хране а не зна да се треба суздржавати и од блуда, осуђивања, свега што је лоше, опраштати, пост је једна врста тренинга ваше душе, да не залутате и будете ухваћени у замку нечистих сила.

Нажалост народ је неупућен, многи и не знају шта је грех, већина свештеника не зна да упути људе,(па чим имају неки проблем иду код врачара, гатара, разних магова, не знајући да тако себи чине медвеђу услугу и праве још горе а спас је у ВЕРИ и МОЛИТВИ) зато је најбоље отићи у манастир или се распитати где у вашем крају има добар ДУХОВНИК.
Скоро сам био у градској цркви, улазим да се исповедим а свештеник ми ставља епитрахиљ на главу и хоће да чита разрешну молитву а да реч нисам изговорио. Зауставио сам га јер ИСПОВЕСТ није формалност и исповедио се, желећи да му ставим до знања да греши, ја као верник сам се ПОКАЈАО (оплакао свој грех) пре исповести, па је могао и без изговорене речи да ми прочита молитву, али шта ћемо са онима који тек треба да приступе, они се неће ни покајати ни исповедити у незнању.
Немојте осуђивати такве свештенике, то је њихов грех и они испаштају пред БОГОМ сто пута горе, осуђивање је грех.


ПРАВОГ ВЕРНИКА води БОГ, он је у његовим рукама и из страха према ГОСПОДУ неће учинити зло, све што је лоше одбијаће све ВАС који приступите, постаћете БОЉИ ЉУДИ.
Кад се ми променимо, појавиће се неко ко ће овај напаћени народ повести у правом смеру и свима ће бити боље, добиће и СРБИЈА свог ВЛАДИМИРА ПУТИНА.
Пример ВАМ је РУСИЈА и њен народ који се покајао за убиство ЦАРА НИКОЛАЈА и БОГ им даде ВЛАДИМИРА ПУТИНА.

Моје мишљење је да ће ПУТИН једног дана бити проглашен за свеца, због свега што је учинио  и чини за ПРАВОСЛАВЉЕ.

Владимир Путин (фото:Јутјуб)

Читајући један од делова духовне књиге ФЛАВИЈАН, налетео сам на причу о ВЛАДИМИРУ ПУТИНУ и колико је тежак КРСТ који носи, за њега треба сви да се молимо, сами БОГ га је послао.

Владимир Путин на Светој Гори (фото:ЈуТјуб)

БИО БИХ ПРЕСРЕЋАН да већина ВАС који прочитате овај текст, послуша мој савет и крене ПУТЕМ ВЕРЕ, онда би сте ВИ као ја убеђивали друге да исто ураде, јер не можемо у нашој држави ништа променити ако ће опет да дођу они као мој познаник, који би крао да је на власти, треба одвојити кукољ од жита.


ПРОБУДИТЕ СЕ БРАЋО СРБИ, немојте спавати док нам асфалтирају, секу, потапају и руше светиње. Тако нешто могу да раде само безбожници, који нису ни свесни какав грех су починили.

С ВЕРОМ У БОГА СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ – СРПСКИ ПАТРИОТА

 

Извор:СРБИЈА ЈАВЉА/ФБ страница СРПСКЕ ПАТРИОТЕ ЗА ПУТИНА ЗА РУСИЈУ ЗА ЈАКУ СРБИЈУ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ