Идвајамо Србија

ЦРВЕНА ЛАМПИЦА УПАЉЕНА У АЛИЈАНСИ: НАТО неће дозволити да Србија набави ОВО ОРУЖЈЕ ОД РУСИЈЕ (ВИДЕО)

НАТО ће свим средствима покушавати да спречи Србију у куповини руских ракетних система “Панцир“ и “Ураган смерч”.

– Црвена лампица у Алијанси упалила се оног тренутка када је објављено да ће Вучић бити Путинов специјални гост на великој војној паради у Москви. Па још када је српски председник након тога новинарима рекао, и то сигурно не случајно, да му је руски шеф државе сугерисао на које оружје да обрати пажњу, у НАТО су разрадили план како да спрече евентуалну испоруку два ракетна система – открива добро обавештан извор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Процена људи који одлучују у Вашингтону и седишту НАТО је да би притисци на Београд били много мање делотворни уколико бисмо поседовали моћно и модерно наоружање које може да дејствује против циљева на земљи и у ваздуху.

– И САД, али и многима у региону смета убрзани раст Србије и то што наша држава обнавља војне ресурсе. То почиње да им бива трн у оку. Они желе да као и раније имају пресудан утицај и не дозволе нам да водимо своју политику и будемо војни и економски лидери у региону – напомиње Игор Бечић Председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности.

Љубан Каран, потпуковник Контраобавештајне службе у пензији, напомиње да Американцима, имајући у виду да воде ратове из ваздуха, посебно смета набавка ПВО система проверених на ратишту у Сирији:

– У том светлу треба видети договор Земаља Квинте у Вашингтону, који подразумева наставак притиска, претњи, уцена… Свако наше војно јачање ремети те планове. Са друге стране, Америка је за време неких бивших влада урадила много на томе да нашу војску потпуно ослаби и разоружа.

 

 

Извор: Српски Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ