Идвајамо Русија

РУСКИ ГЕНЕРАЛ ЗАПАЊИО СВЕТ: Хитлер је на Антарктику основао нову државу, а сви покушаји да тамо уђемо су ЗАУСТАВЉЕНИ НЕПОЗНАТИМ ОРУЖЈЕМ (ВИДЕО)

Генерал-пуковник Леонид Ивашов, некадашњи начелник Главне Управе за међународну војну сарадњу министарства одбране Руске Федерације, у својој најновијој књизи “Изокренути свет.

Тајне прошлости – загонетке оног што долази”, објавио је поверљиве и строго чуване документе из архива министарства одбране Русије и КГБ СССР. Оно што у њима пише запањило је цео свет!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одмах после завршетка Другог светског рата јавиле су се сумње у званичну верзију смрти нацистичког вође Адолфа Хитлера, а одмах затим и бројне теорије о његовој судбини.Током времена најпоопуларнија постала теза да је Хитлер преживео пад Берлина и режирао своју смрт, да би потом подморницом побегао у Јужну Америку, тачније у Аргентину, где је основао породицу и наставио да контролише такозвани Подземни рајх, све до своје смрти 1984. године.

Недавно се појавила и вест да су аргентински археолози на приватном имању усред шуме, 60 км од било какве цивилизације и првог града пронашли Хитлеров гроб.

Ови наводи су наравно, тешко проверљиви, иако се зна да је у Јужну Америку пребегло више десетина хиљада нациста. Хитлерова судбина и даље остаје једна од тема којом се баве конспиролози, а свет је буквално остао нем после навода Леонида Ивашова, човека који је иначе веома познат нашој јавности.

Ивашов је недавно гостовао на једној руској телевизији, где је изнео запањујуће податке из своје нове књиге, за које тврди да су истинити и документовани. Он је открио да су нацисти овладали тајнама претходних цивилизација, и да су помоћу њих основали Четврти Рајх, и то под земљом на Антарктику, у делу који се назива Земља краљице Мод.

Ивашов каже да је врло вероватно да је Хитлер најпре побегао у Аргентину, а да је после пребачен на Антарктик, где је створена нова нацистичка држава, – Он је навео и да су сви покушају Совјета и Американаца после рата да помоћу подморница и бордова пронађу нацисте заустављени нама непознатим машинама и наоружањем, са ваздуха и са мора.

Тврдње Леонида Ивашова, који је сада председник московске Академије за геополитичке проблеме, одударају од до сада изнетих теорија о судбини Хитлера и Трећег Рајха. Зато је најбоље да погледајте видео и просудите сами. О судбини Адолфа Хитлера и нацистичком Рајху на Антарктику Ивашов говори од 23. минута.

 

 

Извор: webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ