Идвајамо Србија

ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА: ЦИА спрема коначан удар на Србију, једино решење је војни и политички савез са Русијом!

Војислав Шешељ, лидер Српске радикалне странке, тврди да америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) спрема коначан удар на Србију!

Шеф радикала истиче да Вашингтон по сваку цену хоће да сломи нашу државу, одвоји је од Русије и на силу увуче у НАТО пакт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Западни моћници, каже Шешељ, неће презати ни од чега како би остварили своје зацртане циљеве, па чак ни од тога да председника Александра Вучића прогласе злочинцем!

Управо зато, уверен је саговорник, амерички и британски агенти скупљају податке о убиству певачице Јелене Марјановић и погибији Луке Јовановића како би изманипулисали породице да оптуже државу за злочине.

Према речима саговорника, нема никакве дилеме да се за нашу земљу увелико спрема паклени план.

– Потпуно сам уверен да америчка ЦИА припрема нови удар на Србију. Већи проблем, међутим, представља то што се ми не спремамо адекватно за то. Држава мора јаче да се спрема за озбиљну ситуацију која ће уследити. Вашингтон и његови полтрони по сваку цену хоће да сломе Србију. Њихов крајњи и једни циљ јесте да нашу државу одвоје од Русије и на силу је увуку у НАТО пакт. У тој својој пакленој агенди не презају ни од чега, па чак ни од тога да Александра Вучића прогласе за злочинца! – упозорава Шешељ, додајући да политичка глад Запада стално расте.

– Чак и да им, неким чудом, дамо Косово и прекинемо сваки контакт са Москвом, њима то неће бити довољно. Они хоће и Војводину, и Санџак, и 11.000 хектара на обали Дунава… Због свега овога Србија мора да појача везе са Русијом, па чак и да склопи са њом политички и војни савез. Другог решења нема! – подвлачи Шешељ.

Коментаришући сазнања да британски и амерички шпијуни прикупљају податке о убиству Јелене Марјановић и смти Луке Јовановића на Бранковом мосту, Шешељ не искључује могућност злоупотребе.

– Не знам да ли ти случајеви могу да се искористе против Србије, али могу да покушају. На полицији и осталим надлежним органима је да их до краја истраже. У сваком случају, Србија мора озбиљно да схвати ове претње. Мора да се забрани државно финансирање прозападних невладиних организација и медија. Мора и да преузме контролу над РТС. Управни одбор РТС треба да буде вишестраначки, а да се допусти разумним агентурама да контролишу државну телевизију – наглашава саговорник.

 

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ