Идвајамо Свет

Србе је најстрашније напљувао да су злочинци, а сада је Моргана Фримена осам жена оптужило за сексуално злостављање

Осам жена поднело тужбу

Познатог глумца Моргана Фримена (80) осам жена оптужило је за непримерено понашање и сексуално злостављање, наводи данас Си-Ен-Ен (ЦНН).

Оптужбе су се појавиле данас кад је неидентификована жена рекла ЦНН-у да ју је глумац злостављао 2015. године, кад је радила као асистент продукције на снимању комедије „Гоинг ин Стyле“, у којој су, поред Фримена, глумили Мајкл Кејн и Алана Аркин.

Та жена тврди да ју је Фримен често непримерено дирао и дневно имао коментаре о њеном телу и одећи.

Фримен је у једном тренутку, наводи она, покушао да јој подигне сукњу и испитивао је да ли носи доње рубље, напомињући да је Аркин рекао колеги да престане са тим, а да овај није знао што би рекао.

ЦНН наводи да је разговарао са 16 особа у вези са оваквим понашањем, од којих осам тврди да су били жртве.

Неке од њих наводе да се радило о злостављању, а друге то оцењују само као непримерено понашање.

Још једна жена рекла је за ЦНН, како се преноси, да ју је Фримен више пута злостављао за време снимања филма „Ноw Yоу Сее Ме“ 2012. године.

Познати глумац се још није огласио поводом оптужби.

Фримен је у дуго ишчекиваној серији „Прича о нама“ канала Национална Географија, напљувао Србе и послужио као пропагандно оружје Запада.

Амерички глумац је боравио у Босни, обишао је Сарајево и Сребреницу, а у емисији је неколико пута изнета трвдња да су Срби на том месту починили геноцид, као и да су апсолутни кривци за рат на просторима бивше Југославије.

 

 

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ