Идвајамо Србија

АМЕРИЧКИ ФОРЕНЗИЧАРИ ОТКРИЛИ: Јелена је била мучена пре убиства од стране више убица, међу којима је и жена

Ово је откриће форензичара из Америке, који су независно од истраге у Србији урадили упоредну анализу трагова нађених на њеној гардероби са повредама које је имала на телу.

У извештају форензичара, наводи се да је Јелена Марјановић пре убиства била мучена, а да се над њом иживљавало више особа, међу којима је била чак и једна жена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Обе Јеленине надлактице су изразито црвене боје. Повреде на њима су идентичне, а трагови указују да је ухваћена с леђа. Крвник, који је био задужен да је савлада и укроти, био је мушкарац. Лобања јој је била смрскана са девет удараца, који су директно узроковали смрт, док је око 80 одсто повреда и посекотина по глави и телу нането док су се убице иживљавале над њом! – наводе форензичари и објашњавају како је откривено да је међу њеним крвницима била и жена.

– На основу непотребних удараца, закључује се да је Јелена била мучена. Ударци и посекотине се разликују по снази, којом су нанети, као и дубини, којом је оштрица ножа била заривена у кожу. На телу су откривени ударци, који су били нанети мањом снагом. Било је врло танких и плитких посекотина, нанетих мањим ножем, што указује да један од убица била женска особа – пише у извештају

Читање отисака и трагова крви открили су да су убице потрошиле силно време на иживљавање!

– Јелена би имала око 80 одсто мање удараца по телу да су убице хтеле само да је убију! Када је жртви, као у случају убиства Јелене Марјановић, нането више повреда, то значи да је била мучена или да су убице насиљем покушале да изнуде нешто од ње. Злочин из страсти пада у воду, јер убица или више њих у таквим случајевима не носе више предмета, а поготово не киселину за уништавање ДНК трагова! Убице нису могле да предвиде да ће жртва да их огребе или слично, па да због тога са собом понесу киселину. Јеленини нокти на рукама били су лакирани црвеним лаком за нокте, а боја је после намакања прстију у киселину готово потпуно испрана. На њеним ноктима је остао видљив мали проценат лака за нокте – објашњавају стручњаци на основу трагова на Јелениној кожи.

Огребала убицу, па јој киселином спржили руку

– Јелена је била дешњак. Приликом напада је огребала убицу десном руком. Киселина је употребљена да би ДНК траг убице, који је остао испод њених ноктију, био уклоњен. Да би уништили трагове ДНК са ноктију и руку, поготово десне, убице су јој буквално потопиле руке у киселину. Њена десна рука била је спржена од намакања у киселину и сва је била црвена – наводи се у извештају форензичара.

Повреде по телу режиране

Убица који убија жртву из страсти, у том тренутку није присебан, није у стању да размишља нити да свесно мења оружја којима убија жртву! – Убиство из страсти је када убица удара жртву до изнемоглости, док му из руку не испадне оружје којим удара жртву, док се тај предмет не поломи или док га неко не спречи. Јелена је убијена са два различита предмета. Повреде, које су апсолутно нелогичне и непотребне код класичног убиства, настају када се жртва мрцвари или када су режиране да би се приказала тобожња бруталност манијака убице. На основу тога се закључује да Јелена није убијена из страсти – истиче се у налазу.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ