Идвајамо Србија

САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ KОСОВСKЕ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ

Здрав разум и осећај националне припадности и српства ниједном Србину не дозвољава да остане имун на разне апеле против евентуалне поделе Kосова који се појављују ових дана од стране једнообразних истомишљеника као што су Двери, ДСС, њихов вођа Ђилас, Соња Бисерко, Наташа Kандић, њихови албански истомишљеници, владика Теодосије и игуман Сава Јањић.

Невероватно је да кад год се само спомене подела Kосова као могуће решење, истог тренутка креће оркестрирана снажна кампања против тога и ођедном имају исте ставове и Ђилас и ДСС и Двери и Соња Бисерко, Наташа Kандић, разне српске и албанске невладине организације, владика Теодосије, игуман Сава Јањић, али и поједине западне силе. Алтернатива том могућем решењу, против кога оштро стају, је да наш народ не добије апсолутно ништа?! Не изненађује овакав став од вас који сте се, истини за вољу, одувек и борили за независно Kосово. Никада се нисте ни борили за наш народ на Kосову, никада нисте урадили ништа за њих. Радите само на томе да им узмете све и да их оставите без икакве наде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шта повезује до јуче тешко замисливе савезнике, Ђиласа и Соњу Бисерко, Наташу Kандић, албанске НВО са Kосова, и Двери, Американце и ДСС? Шта је то што је ујединило све њихове ставове, саопштења и деловање?

Верујемо да сви грађани Србије виде да је ваш интерес једнак интересу западних сила и Албанаца, а то је независност Kосова и протеривање Срба са њихових огњишта. Свесно идете директно против свог народа, из само вама знаних разлога.

 

Извор: Саопштење – Удружење грађана  „Владимир Путин – Србија“

Владимир Путин – Србија

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ