Србија

НЕСТАО ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ?! Нико га није видео од изласка из затвора, а на Јеленином гробу осванула ПОРУКА!

Зоран Марјановић (40), оптужен за убиство супруге и певачице Јелене Марјановић (33), нестао је након што је половином јула пуштен из затвора!

Познаници, комшилук и сви кажу да Зорана нису видели од како је 12. јула пуштен из Централног затвора и да имају утисак да је у земљу пропао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам видела Зорана откако је пуштен на слободу. Виђамо његовог оца Владимира, чак и Зоранову малу ћеркицу Јану, али њега нема нигде. Као да је у земљу пропао! Почиње да се шушка да можда чак и није ту, у кући, али ко зна! Чуди нас да није негде са ћеркицом отишао до парка или кеја, где ју је редовно водио. Али сада видимо Јану само у пратњи Владимира. Не виђамо Зорана ни у дворишту – каже једна од комшиница, која је желела да остане анонимна.

У продавници, у којој Марјановићи редовно купују, испричали су нам готово идентичну причу.

– Сви чланови породице Марјановић најнормалније и редовно долазе овде да купују, али не и Зоран. Њега нико није видео. Отац Владимир и остали редовно долазе у радњу, купују храну, средства за хигијену и остало, али Зоран не – каже једна од радница продавнице.

Кућа породице Марјановић у Борчи јуче је деловао пусто. Испред ње су била паркирана два породична аутомобила, а у дворишту није виђен нико од укућана. Чак ни њихов пас.

Једино је приметно да је после више месеци на гробу убијене Зоранове супруге Јелене остављено ново цвеће, али и мистериозна и емотивна порука. На Јеленин гроб постављена су два нова букета с вештачким цвећем у стаклу. Једна је у облику сузе са белим и розе вештачким ружицама, а друга у облику спојена два срца, у којем се налазе црвене ружице, али и бела гипсана фигура малог анђела. На њој је залепљен папирић, на којем је ћирилицом штампана емотивна порука:

– Вољени не умиру док живе они који их воле – гласи порука на цвећу.

Није познато ко је оставио цвеће, а прем писањима београдских медија, сумња се да је то урадио управо Зоран.

– Два спојена срца су нешто што асоцира на љубав. У једном од њих се налази анђео. Сумња се да је то оставио управо Зоран – каже извор близак породици.

После непуних десет месеци, колико је Зоран био у затвору, пуштен је на слободу 12. јула. Возилом његовог адвоката довезен је у свој дом у Борчи, где му се обрадовала највише мала Јана, која је истрчала са једном сандалицом на нози како би га загрлила. Дан касније виђен је на капији заједно са својим оцем, како прати гошћу, а од тог тренутка је потпуно нестао. Док једни тврде да је решио да промени начин живота и да не излази из куће, почеле су да круже приче да је нетрагом нестао, с обзиром на то да има потпуну слободу кретања, иако се против њега води поступак због сумње да је убио супругу Јелену.

 

Извор: Kurir.rs/Alo.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ