Свет

ПУТИН ИЗЛУЂУЈЕ ЗАПАД: Ако се убрзо не опамети и не почне понашати нормално, ОДЕ СВЕ ДОЂАВОЛА!

Када се неко понаша типично, предвидљиво, није тешко смислити какве му замке, када и где поставити. Али ако се понаша нетипично, настају проблеми

На једном холандском порталу појавио и текст о понашању руског председника Владимира Путина који се, по њиховом, не понаша типично и тиме прави проблеме Западу. Љуте се на њега што реагује „другачије него што би требало“ и наводе низ примера за то.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ето, уведу му санкције, а он се понаша као да то није тако страшно и потакне домаће снаге да надокнаде штету, а онда чак у неким сегментима Руси ојачају и извуку корист од свега. С Украјином је у очајним односима, али бројни Украјинци и даље нормално раде и зарађују у Русији, без икаквих проблема и дискриминације, тако да га у тој земљи многи хвале уместо да у њему виде непријатеља.

У Сирији на многе претње и провокације се и не осврће, уместо да одмах оштро узврати, него само иде где је наумио, као да се ништа не дешава. Американци му све ускраћују и уводе све оштрије санкције, а Руси им и даље без проблема испоручују ракетне моторе без којих би овима био блокиран дио свемирског програма, и тако даље.

Дакле, могло би се закључити из наведенога да је Путин толико злочест да све штете претвара у своју корист, само како би напакостио Западу. Никако да им омогући да га уверљиво прикажу као наопаког и опасног диктатора, а да је прави човек, бар би им то омогућио. Понаша се као да му је свеједно што се ови љуте, што би на његовом месту желели видети некога послушног, који ће се понашати „како треба“.

Ево, управо је поново забрљао доласком у Европу, где му „није место“. Шта он има тражити по свадбама, и то ноторних десничара у Аустрији, где због њега дође 500 новинара и све се врти око њега као да је он неки важан лик? Аустрија га не би смела ни примити јер је под санкцијама, а не играти око њега као да је папа! Он тако уноси нејединство међу грађане Запада.

Потом, одатле иде у Њемачку где га опет примају као правог пријатеља, а зна се добро ко је и какав је. И ко зна шта ће он све сад тамо Меркеловој напричати и чиме ће је омађијати, да након сусрета то неће бити више она иста жена? Тај само мисли, очигледно је, како поткопати добре Западне вредности и како од свих Западних народа направити своје робље.

Да зло буде веће, он све те своје намере врло вешто крије и претвара се да жели добро, да се само брани. Неће да призна очигледну кривицу ни за рушење малезијског авиона, ни за мешање у изборе у САД, ни за тровање шпијуна у Енглеској, ни за бројне нападе хемијским оружјем у Сирији, ама ни за што за што га оптужују.

Џаба је што друга страна има необориве доказе, попут часне речи неких људи од поверења и изјава како су сазнали из поузданих извора које, разумљиво, не смеју одати – то Путин не признаје и прави се невешт. А кад му спомену да је анектирао Крим, он прави поредбе с Косовом, као да су то поредиви догађаји!

Нити он показује да има стид нити страх, као да није нормалан човек. Американци чувају свог председника под стакленим звоном, само да се не састане с Путином, да га овај не обрлати и преведе жедног преко воде. Али какви, нека ђавоља магија не да Трампу мира, привлачи га онај Нечастиви као магнет! Онда након састанка данима га морају изводити на прави пут, толико је застранио.

Да, велики је проблем тај Путин. Ако се убрзо не опамети и не почне понашати нормално, оде овај свет дођавола! Предобар је овај Запад кад трпи толику бахатост једног човека.

Извор: Logicno.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ