Регион

Црногорац БРУТАЛНО ПРЕТУКАО Стефана зато што је Србин?! Пре тога му упутио ЈЕЗИВЕ РЕЧ

Фото: Pixabay.com

Сукоб између двојице младића избио је у ноћи између среде и четвртка

Црногорац П.В. (19) из Бара осумњичен је да је претукао у Сутомору Стефана Новоселца (19) из Руме наводно само зато што је по говору препознао да је из Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због тешких повреда Стефан је упао у кому и примљен је у Клинички центар у Подгорици, где му се лекари боре за живот. Полиција је пронашла и ухапсила П.В.

Сукоб између двојице младића избио је у ноћи између среде и четвртка, и то око крушке за ударање у луна-парку.

– Стефан и његов друг С.Г. (19) били су у кафићу у Сутомору, па су одлучили да се опробају ударајући у крушку у луна-парку. После извесног времена дошао је П.В., који је био у друштву неколико младића. У почетку су уредно сви чекали свој ред да ударају у крушку, али убрзо је П.В. почео да провоцира Стефана и његовог друга – каже извор и додаје:

– Младићи из Србије нису реаговали на прозивке, али је ипак због увреда Стефан изгубио стрпљење и супроставио се П.В, који се у тренутку зачудио када је чуо да Стефан и његов друг нису из Црне Горе, па се окренуо према свом друштву и са мржњом рекао: „Па они су из Србије.“ – наводи извор.

У том тренутку се, како наводи извор, П.В. залетео на Стефана говорећи: „Ође си, сељаку, дошао да се к*рчиш.“ Тада је, како се наводи, почео да га бесомучно удара песницама и шутира ногама.

– Новоселац је пао и ударио потиљком у бетон, а онда је П.В. у лице ударио и С.Г. Срећом, сукоб су спречили други младићи из Црне Горе, који су једва успели да обуздају помахниталог младића – наводи извор.

– Стефан је, долазећи према апартману, све време повраћао, али је његов друг мислио да повраћа јер је пијан. Он је одмах легао да спава, али је онда пао у кому, па је С.Г. позвао хитну помоћ. Новоселац је пребачен у барску болницу, али је због тежине повреда одмах пребачен у Клинички центар Црне Горе у Подгорици. Његовом такође претученом пријатељу лекари су констатовали тежак прелом вилице – објашњава извор.

Пао низ степенице

Црногорски портали су навели да је полиција дошла у болницу ди да су другари повређеног Новоселца рекли да је он пијан пао низ степенице и тако се повредио, али је убрзо откривено шта се заиста десило.

– Инспектори су лоцирали П.В. и одмах га ухапсили. Идентификована су и двојица младића који су у тренутку напада били са њим, али против њих неће бити поднета пријава јер они нису учествовали у тучи, него су чак покушали и да је спрече – пишу тамошњи медији.

Сасвим је интересантно да је црногорска полиција покренула поступак и против Стефанових другара.

– Њима се на терет ставља кривично дело прикривање. Наводно, они се терете зато што нису рекли да је Стефан нападнут, него су слагали полицију рекавши да је пао низ степенице – каже саговорник упућен у овај инцидент.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbija Danas/Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ