Спорт

ПАРАМА ОД СРПСКОГ ФУДБАЛА ФИНАНСИРА НЕЗАВИСНО КОСОВО Фудбалски савез узвраћа ударац албанском менаџеру

Након што су фудбалери Србије проговорили о уценама које трпе, ФСС одлучио да очисти екипу од играча овог менаџера, сазнаје Курир.

Исповест младих репрезентативаца Саше Лукића и Предрага Рајковића – да су посредством једног репрезентативца добили понуду Фаљија Рамаданија за прелазак у његову агенцију како би заузврат путовали на Светско првенство у Русију – покренула је Фудбалски савез Србије (ФСС) на коначну акцију против албанског менаџера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир сазнаје, циљ ФСС биће да у што краћем временском року све репрезентативне селекције буду „очишћене“ од играча које заступа Рамаданијева агенција „Лиан Спортс“, и то из два разлога.

Као први разлог наш извор наводи да ће се тако елиминисати Рамаданијев утицај и даље роварење у националним тимовима свих категорија, а други повод за свеобухватну акцију је добијено сазнање да део његове зараде од српских играча одлази за финансирање служби тзв. независног Косова.

Стога ће сви репрезентативци добити пристојан временски рок да раскину своје уговоре о заступању и потраже помоћ других менаџера.

– Ни најмање ми није пријатно да причам о томе и за остале не знам, али тачно је, мени је посредством једног од репрезентативаца нуђено да пређем код Фаљија Рамаданија, уз обећање да ће ми то гарантовати место на Светском првенству. У супротном, био бих у проблему за списак. Нисам хтео то да прихватим. Знам да вас интересује ко је то и слично, али о томе не могу тренутно да говорим – рекао је за Телеграф Предраг Рајковић.

Исто искуство доживео је и Саша Лукић.

– Речено ми је да се не бринем за место у тиму ако потпишем за Рамаданија. Одбио сам. И то је све што могу да вам кажем на ову тему – рекао је Лукић.

Београдским огранком фирме „Лиан Спортс“ руководи Никола Дамјанац.

Курир је у току дана покушао да добије изјаву Фалија Рамаданија, али се он није јављао на позиве.

Ови репрезентативци Србије су из агенције Фаљија Рамаданија:
Лука Миливојевић
Љубомир Фејса
Адем Љајић
Милош Вељковић
Филип Костић
Матија Настасић
Мијат Гаћиновић
Никола Максимовић
Милан Гајић
Данило Пантић

 

Извор: Kurir sport

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ