Србија

СРПСКИ НОВИНАР ШОКИРАО ИЗЈАВОМ ДА ВОЛИ ТОМПСОНА: Њега слушају најтврђи српски националисти!

Ја много волим музику Томпсона. Он је јако добар музичар. Могу као Србин да се не слажем са поруком неке песме… Али из уметничке перспективе… Добра је нпр „Пијем душу“, изјавио је српски новинар и водитељ Теша Тешановић гостујући у једној хрватској емисји.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– А „Чавоглава“ и „Аница книнска краљица“, упитао је водитељ?

– Добра је песма… Невезано за то. „Чавоглава“ је музички добра песма. То је одлична песма.

Тешановић је изјкавио да је био симпатичан период Томспона када је свирао хард рок…

„Мени ова његова метал фаза не лежи ни мало. Преслушао сам нови албум и сем песме „Босна“ ништа ми се не свиђа. Превише је метал, превише је надрндано. нема фолка, немају душу. Волео бих да сними пре свега нови албум јер га није снимио одавно. Волео бих да сними нешто у старом стилу јер мислим да би се и Хрватима више свидео. Томпсон је изванредан музичар“, рекао је Тешановић.

На питање водитеља да ли би волео да види Томпсона у београдсакој Арени Тешановић каже:

„Па не знам…. Али српски националисти пуно слушају Томпсона. Јако пуно. Једине људе које знам да слушају Томпсона су најтврђи српски националисти. Остали не знају ниједну његову песму“.

Хрватски водитељ је рекао да ће Томспон бити код њих гост кад изда нови албум па да ће гледаоци моћи да га питају све па чак и дали је певао песму – „Јасеновац и Градишка Стара“.

А онда је Тешановић, иако га нико ништа није питао, прокоментарисао:

„Па добро певао је, шта сад. Хрват је, певао је то… Па и Срби певају четничке песме. Нећу да правим аналогију с тим. Али мука ми од те потребе да се људи сталнои правдају. Шта ја треба да се правдам што волим четнике.“

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ