Православље

МОЛИТВА ЗА ДАНАС: Обавезно се овако ПОМОЛИТЕ светим апостолима и РЕШИЋЕТЕ СЕ СВИХ МУКА!

Фото: Pixabay.com

Уколико сте верник, и волите да посветите део свог дана молитви, данас имамо праву молитву за вас. Постоје молитве за сваки дан у недељи, па тако и за данашњи дан. Зато, данас изговорите ову молитву, и имаћете среће у свему што радите.

Изговорите ову молитву:

Свети апостоли, молите Бога за нас. Грађани небесни, саслужитељи анђелских чинова, свеславни апостоли, од сваке нас беде избавите. Свети апостоли, молите Бога за нас. Примивши власт од Христа да дрешите и вежете, раздрешите савез мој са злом, и привежите ме уз љубав Божју, и учините ме учасником Царства божанскога, апостоли.

Апостоли свети молите милостивнога Бога да разрешење од греха дарује душама нашим. Пресвета Богородице, спаси нас. Са светим анђелима, с божественим апостолима, са славним мученицима, моли Сина твојега и Бога, пречиста Богородитељко, да избави од беда душе наше.

Светитељу оче Николаје, моли Бога за нас. Руку ми помоћи пружи, Николаје, молећи се господу, јер ме бура греховна дави; и приведи ме к тихоме пристаништу покајања, оче, твојим молитвама. Светитељу оче Николаје, моли Бога за нас. Арија си безумнога посрамио, и пламен јереси погасио, војводе свезане у тамници ослободио, и од њих похвалу примио; и ми те поздрављамо, Николаје: Радуј се, преблажени.

Пресвета Богородице, спаси нас. Преблагословена Богородице, радуј се! Ти си престо Цара свију, виша од Херувима; не закасни умолити Сина својега и Бога нашега, са блаженим Николајем, за нас, твоје славитеље.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ