Србија

ФРКА У ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ! ХИТНО ЗАСЕДАЊЕ ПАРЛАМЕНТА: Опозиција би да спречи Тачија да са Србијом размени територије!

Парламент лажне државе Косово одржаће хитну седницу на којој би требало да буде усвојена резолуција о забрани разамене територије између Косова и Србије, преноси Газета Експрес

Председник Скупштине Кадри Весељи потврдио је да ће ванредна седница Парламента бити одржана 4. септембра и да ће тема бити наводни предлог Хашима Тачија о „копненом замаху“ или како он назначава „исправљање граница“ са Србијом током дијалога у Бриселу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, опозиционе партије у косовском парламенту Демократски савез Косова, ЛДК, Ветевендосје и Социјалдемократска партија ПСД поднеле су прошле седмице захтев Скупштини за организовање парламентарне расправе 4. септембра о наводној размени територија између Србије и Приштине.

Очекује се да ће опозиционе странаке предложити резолуција, која би по њима требало да спречи Тачија да разговара о размени територија са Србијом.

Три опозиционе партије покренуле су ванредну седницу парламента због, како су истакли, непрекидних Тачијевих изјава о „исправљању граница са Србијом“.

 

Извор: Gazeta Ekpres

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ