Свет Србија

ПОТПУНИ ХИТ! Нада Мацура у Србију доводи МЕЛАНИЈУ ТРАМП!

Доскорашња портпаролка Хитне помоћи и ТВ извештач Нада Мацура ступила је у контакт са супругом америчког председника Доналда Трампа, прелепом Меланијом, коју сада жели да доведе у Србију

– Одушевљена сам што смо Меланија и ја ступиле у комуникацију. Прво ме контактирао њен прес тим на Твитеру, а онда сам на мејлу видела писамце, које ме је веома изненадило кад сам отворила. Меланија ми се лично обратила и питала ме је одакле сам и шта је моје занимање – открива Нада Мацура, најекспониранија докторка у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је Меланија доста млађа од ње, фасцинацију првом дамом Америке Нада Мацура не крије.

– Ми се већ неко време међусобно пратимо на друштвеним мрежама. Мене одушевљава њен модни стил и то што је увек одевена сходно прилици. Свиђа ми се како изгледа, како се облачи и шминка, али и како се понаша. Бави се хуманитарним радом и врло је активна и није у сенци познатог мужа – испричала је Нада Мацура.

Објашњење зашто се баш њој обратила Трампова супруга, Нада налази у својим јавним наступима и томе што је Меланију истицала и спомињала говорећи о Америци.

– Кад сам извештавала из Вашингтона, стално сам говорила и о Меланији, јер знам да је интересантна не само нама, него и целом свету. Она је вероватно то чула од свог тима и неког блиског њој које то могао да јој пренесе и зато ме је контактирала – каже Нада Мацура.

Докторка која одскоро извештава за ТВ Прву открива и шта је написала у свом одговору супруги председника САД.

– Меланији сам све детаљно описала ко сам и чиме се бавим, о свом тренутном ангажману на телевизији, као и о обављању дужности потпарола дуже од десет година, о својим путовањима у Америку и извештавању оданде, али и о томе зашто ми се свиђа она као особа – искрена је докторка.

Иначе, Нада Мацура намерава да поново пише Меланији, а волела би и да је угости у Србији.

– Сигурна сам да ћемо наставити комуникацију Меланија и ја, а намеравам да јој предложим да се видимо када буду у овом делу света Доналд и она. Понудићу се да будем њен домаћин – завршава причу Нада Мацура.

 

Извор: Blic.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ