Србија

МИНСТАР ВУЛИН: Хистерија у Хрватској због Вучића, значи да смо на добром путу!

Хрватска не може да разуме политику Александра Вучића која позива на мир, јер је то земља која се поноси протеривањем 250.000 својих држављана

„Хрватска држава не може да сакрије своје комплексе“, каже Вулин реагујући на коментаре хрватских званичника на говор председника Вучића у Косовској Митровици.

Како је навео, на дан Вучићевог говора у Косовској Митровици Хрватска је званично у присуству Мирка Норца, злочинца осуђеног за убиство ненаоружаних српских сељака, славила годишњицу Медачког џепа, када је убијено близу 100 српских цивила.

Они који не могу да се одрекну усташтва не би смели да говоре о европским вредностима, каже Вулин, те констатује да наследницима усташа вредности антифашизма не могу да припадају.

– Хрватска политика као увреду прима сваког Србина који има храбрости да говори истину, а када је тај Србин Александар Вучић онда не може да сакрије дубоке комплексе. Када видимо хистерију са којом хрватско руководство напада Вучића знамо да је на добром путу – навео је у саопштењу за медије Вулин.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ