Србија

Од јутрос исмевају Марка Ђурића због овог снимка, а он је одговорио на Твитеру: Поздрав хејтерима!

Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, „запалио“ је друштвене мреже када је објављен снимак његовог гостовања у емисији „Слободно српски“, у којој је говорио о стању на Косову и услед емисије праснуо у смех.

На снимку, који је направљен пре три године, Ђурић тврди да ће се „ове године (2015.) у Косовској Митровици родити 100 беба више него прошле“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На то га је водитељ кроз смех упитао:

– Како ви то знате?

А Ђурић је одговорио: Па, био сам тамо.“

Иако се начас учинило да ће се разговор наставити у озбиљном тону, догодило се супротно – неко са стране, ван кадра, засмејао је Ђурића који је такође праснуо у гласан смех, као и водитељ.

Ђурић је после објављивања снимка на друштвеним мрежама засут критикама због свог наступа, док је од опозиционих лидера и активиста оптужен да је кловн и да изврће руглу муке српског народа на Косову и Метохији.

Када је видео какав је одјек имао његов наступ, Ђурић је на свом твитер налогу објавио да му је драго што је снимак постао виралан, и уз смајли додао:

– Само да нас буде више. Поздрав хејтерима.

У следећем твиту је критиковао опозиционаре који га исмевају:

– Оног тренутка када заборавимо да се смејемо и шалимо на свој рачун наши животи неће бити вредни живљења. Надам се да опозиционари смркнутих лица не намеравају да нам декретом забране добро расположење. Бебе нам враћају осмех на лица, желим да Србија има све више разлога за осмех.

Такође, Ђурић је, због своје искрености, наишао и на подршку на друштвеним мрежама.

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ