Србија

„Тачи је у озбиљном проблему!“ ЗЛОЧИНАЦ ПАДА, нико га више не подржава, па НИ ЊЕГОВ НАРОД!

Змији се смеши судбина коју је одавно заслужио

Потпредседник владе и министар трговине Расим Љајић каже да је Хашим Тачи у озбиљном проблему када је реч о политичком легитимитету и да је за Србију најважније да настави конструктивну, проактивну улогу у тражењу дуготрајног одрживог решења за косовско питање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Коментаришући изјаве Хашима Тачија да би Прешевска долина требало да буде део „независног Косова“, Љајић је рекао да је он у озбиљном проблему када је реч о политичком легитимитету.

– С обзиром на то да ниједна политичка групација у Приштини, опозициона или они који су у власти, не подржавају процес решавања овог питања, не знам на који начин и да ли уопште може Тачи да изнесе било које решење у преговорима са Србијом – рекао је Љајић.

Он је нагласио да му се чини да ће у наредној фази дијалога то бити кључни проблем да ли се на тај начин може доћи до компромисног решења.

– Поставља се питање политичког легитимитета које ће се отворити у самој Приштини. За нас је најважније да наставимо конструктивну и пре свега проактивну улогу у тражењу дуготрајног одрживог решења – закључио је он.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ