Спорт Србија

НОВАК СТИЖЕ НА МАРАКАНУ! Звезда добија посебну подршку!

Срце каже Звезда! Најбољи српски тенисер за викенд долази у Београд, а због меча црвено-белих с Наполијем на отварању Лиге шампиона покушава да за један дан одложи пут на Лејвер куп у Чикагу

Новак Ђоковић наредног викенда долази у Београд са жељом да буде део спектакла на Маракани где ће његова вољена Звезда с Наполијем отворити сезону у Лиги шампиона.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Познато је да је наш најбољи спортиста велики навијач црвено-белих и као такав има огромну жељу да прати историјски меч у уторак, али једина препрека на том путу могле би да му буду обавезе у Чикагу. Наиме, у главном граду државе Илиноис 21. септембра почиње Лејевр куп на којем је учешће пријавио и Ђоковић, па сад Ноле покушава с организаторима овог турнира да пролонгира планирани долазак 18. септембра.

Како сазнајемо, Ђоковић на све начине покушава да одложи лет за један дан касније, како би ипак присуствовао мечу Лиге шампиона на Маракани. Иначе, у Лејвер купу за тим Европе играће: Новак Ђоковић, Роџер Федерер, Григор Димитров, Александар Зверев, Давид Гофан и Кајл Едмунд, док ће екипу света представљати: Хуан Мартин дел Потро, Дијего Шварцман, Џон Изнер и Џек Сок, Кевин Андерсон и Ник Кирјос.

 

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ