Србија

ВУЧИЋ ДИРНУО У ОСИЊЕ ГНЕЗДО! НАОРУЖАНИ ШИПТАРСКИ ЕКСТРЕМИСТИ ОТВОРЕНО ПРЕТЕ, траже да се прекину преговори!

Од момента када је Александар Вучић изборио за Србију бољу међународну позицију и кад је постало јасно да је на путу да се избори за нешто за Србе на Косову и Метохији, било је јасно да је дирнуо тамо где не сме, у осиње гнездо и било је јасно да ће шиптарски екстремисти подивљати

Само је било питање тренутка када ће се то догодити. И док се опет паравојно организују са намером да нам отму све, истовремено наша опозиција забија клипове у точкове и води јалову расправу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И док се освестимо могло би да нам се догоди да останемо без ичега!

Наоружана екстремистичка група, која се представља као Албанска национална армија (АНА), поставила је видео, у којем отворено прете и од албанске и косовске владе тражи да не „тргују“ територијама.

– Тражимо од политичара да прекину да продају или тргују територијом зарад својих личних интереса – поручују наоружани, маскирани екстремисти на снимку, на албанском језику, иза којих стоји албанска застава.

На твитеру је албанско-холандски новинар Винсент (Винцент) Триесте са албанског превео њихове претње.

– Морамо директно да прекинемо разговоре о трговини територијама Северне Митровице и Прешевске долине – даље су поручили екстремисти.

Триесте је навео да је реч о екстремистичкој организацији, која је наоружана „калашњиковима“ и снајперима.

То је прва оружана група која говори против поделе територије између Београда и Приштине, истакао је он и скренуо пажњу на то да се, по први пут, чује „јужноалбански акценат“, јер обично, како је појаснио, особа на снимцима има косовски акценат.

 

Извор: Tanjug/ Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ