Србија

Ђурић о Ђиласовом „рушењу Вучићевих грађевина“: Оставили сте РАЗВАЛИНЕ, Србија вас је надживела

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке огласио се саопштењем

Режим којем је Драган Ђилас припадао и захваљујући којем се енормно обогатио уцењивањем и прављењем монопола, не само да није урадио ништа за Косово и Метохију и наше сународнике у покрајини, већ је учинио све да учврсти самопроглашену косовску независност – оцењује потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у саопштењу јавности истакао да исти људи који су постављали граничне прелазе између Срба и Срба, довели Еулекс, а маргиналозовали УНМИК и од Међународног суда правде, изнудили потврду легалности албанског сепаратизма, те да су они данас Ђиласови коалициони партнери, што га, сматра Ђурић, чини њиховим саучесником у злоделу.

– Охоли тајкун Ђилас сматра очигледно да су Срби пали с крушке и да ће га сутра својевољно довести на власт како би их поново омаловажавао и пљачкао, али то се никада неће догодити, барем не вољом грађана Србије – стоји у сапштењу које потписује Ђурић.

Уједно, навео је да свака Ђиласова критика на рачун председника Вучића и настојања да се за проблеме на Косову и Метохији изнађе мирно и компромисно решење јесте „у очима грађана заправо, потврда исправности онога што чинимо“.

– Ђилас и термити којима је окружен, могу да наставе да покушавају да руше и растачу сваку грађевину коју правимо тамо где су они оставили развалине, али и поред тога што је њихов апетит незајажљив посао им је узалудан, јер Србија их је наџивела и преживела, и никада више неће бити жртва те мангупске дружине – закључио је Ђурић.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ