Србија

СРАМОТА: Самохраној мајци притвор од 30 дана јер наводно угрожава СНС функционера

Врањанки Сузани Ђорђевић Основно јавно тужилаштво у Врању одредило је притвор до 30 дана због угрожавања сигурности потпредседник СНС у Врању Горана Николића.

Сукоб Ђорђевићеве и њеног комшије Николића догодио се 8. августа. Како је она тада навела Николић је касно увече на улазу у зграду прво напао њене псе, а када је покушала да га спречи, он ју је шутнуо, а Ђорђевићева је од силине ударца пала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овде ваља напоменути да је Ђорђевићева самохрана мајка осмогодишњег дечака, а Николић, један од водећих напредњака у Врању, човек у пуној снази.

Драган Николић, адвокат ухапшене каже да је њој притвор одређен „уз невиђене притиске“.

– За ово кривично дело никада у Врнају није одређен притвор! Осумњичена је самохрана мајка и њен син (8) је сада сам у стану и препуштен судбини. Ово је догађај без преседана и представља флагрантну злоупотребу правосуђа у Врању, ради задовољења нечије сујете и повређене „величине“ – каже Драган Николић, адвокат који брани Сузану Ђорђевић.

Он напомиње да Ђорђевићева до сада није осуђивана и према њој се не води неки други поступак, „тако да се према оваквим особама никада не одређује притвор“.

Од како је у погрешном тренутку из куће извела псе у шетњу Ђорђевићева је под сталним притиском напредњачке власти у Врању.

Чим су Инфо Врањске 9. августа објавиле вест о бахатом понашању потпредседника СНС у Врању, саопштењем за јавност огласила се и Инспекција града Врања тврдњом да Ђорђевићева нелегално држи псе и узнемирава очигледно свемогућег Николића.

У међувремену у читав случај се умешала и полиција, која је послала два инспектора да претресу стан Сузане Ђорђевић, под сумњом да се у њему производи дрога.

Према непровереним причама једне вечери крајем августа Горан Николић потражио је помоћ лекара на ПТО-у, а у вези са сукобом са Сузаном Ђорђевић.

 

Извор: infovranjske.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ