Идвајамо

Циа имала паклени план за уништење Срба и других православних народа: Даћемо им лажне идеале и сами ће се уништити

У својој књизи „Доктрина америчке борбе против истока“ бивши директор ЦИА Ален Далас открио је да ово није празна прича

Да постоји завера против Словена и да то није празна прича сведоче документа односно “Доктрина америчке борбе против истока“ коју је написао Ален Далас, директор ЦИА од 1953. до 1961. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је упутио директиву америчким службама безбедности у којој се каже:

„Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и ми ћемо дати све што имамо, све злато, сву материјалну моћ на магарчење и залуђивање људи.

Човечји мозак, свест људи склони су променама. Посејемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и примораћемо их да те вредности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини.

Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест.

Литература, биоскоп и позориште ће прослављати најнижа људска осећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазвати хаос и неред. Неприметно, но активно и постојано.

Помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима- све ћемо то култивисати у свест људи. И мали број, веома мали број људи ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати их, оклеветати и прогласити их отпадницима друштва.

Ми ћемо рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацимо на омладину, деморалисати, развршћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“.

Ова директива као и многе пре и после ње су усмерене директно против православних Словена, пре свега Руса и Срба. Време је показало и доказује да се директиве и стратегије америчке спроводе поготово у последњих тридесетак година.

„Ми Срби се морамо уздати у речи Митрополита Петра И Петровића – Светог Петра Цетињског његовом наследнику Петру ИИ Петровићу Његошу, а оне су биле: “Моли се Богу и држ` се Русије“!

 

Извор: Espreso.rs/Opanak.rs

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ