Србија

Министар Стефановић брани ријалити: Не може Вукосављевић да уређује приватне медије

Пошто смо дочекали да премијерка једне земље, на жалост наше Србије, бескомпромисно брани ријалити програме и приватну Пинк телевизију СА НАЦИОНАЛНОМ ФРЕКВЕНЦИЈОМ, огласио се и министар полиције да и он „спочита“ министру културе Владану Вукосављевићу што се усудио да спомене да ријалити програми пуни порнографије, псовки, голотиње и вулгарности ипак не би требало да се емитују на телевизији са националном фреквенцијом!

– Не може Вукосављевић (читај министар кулутре и информисања) да уређује приватне медије (читај Пинк Жељка Митровића). Ко неће да гледа ријалити, нека промени канал – поручио је за „Курир“ Небојша Стефановић и тиме јасно стао на страну идејног творца Пинк телевизије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Занимљиво је да у свакој земљи, осим у Србији, управо МИНИСТАР КУЛТУРЕ има легитимитет да прича о култури и медијском садржају свих телевизија, а пре свега оних са НАЦИОНАЛНОМ ФРЕКВЕНЦИЈОМ (према општој дефиницији која важи свуда у свету, националну фреквенцију добијају само медији који су од националног значаја за земљу због квалитета садржаја).

Ипак, и за премијерку Србије Ану Брнабић, као и за министра Стефановића, министар културе и иноформисања очигледно није верзиран да прича о култури и медијима који информишу грађане… Јер, он је ипак, тамо неки, Вукосављевић. Тамо неки министар… Ријалити Србије…

 

Извор: Srbin.info

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ