Србија

СНС: ТЗВ. САВЕЗ ЗА СРБИЈУ ЈЕ ОКУПИО ЛОПОВЕ који позивају на крвопролиће и силовање

Такозвани Савез за Србију, чији је искључиви циљ долазак на власт по сваку цену, још једном је показао своје право лице, саопштила је Информативна служба Градског одбора СНС Чачак

– Окупили су се они који су познати по лоповлуцима, позивима на крвопролиће, а сада подстичу и на силовање жена које не мисле као они. Знају само да лажу, краду и сада видимо шта би радили свим женама у Србији да дођу на власт – истиче се у саопштењу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они који су, како се додаје, привреду наше земље завили у црно, погасили на стотине хиљада радних места, оставили небројене породице без егзитенције, поново обећавају „куле и градове“, како би им грађани Србије дали савој глас на изборима.

– Ðилас, Јеремић, Стефановић, Обрадовић и остала братија мисле да могу бесмисленим причама да парирају раду и резултатима Српске напредне странке, свему ономе што је председник Александар Вучић учинио за наш народ. А учинио је много. Међународни рејтинг Србије подигнут је на највиши ниво икада, раст бруто друштвеног производа у прва два квартала 2018. године је међу највећима у Европи, по приливу страних инвестиција и отварању нових радних места лидер смо у региону – напомиње се у саопштењу.

Градски одбор СНС подсећа да је Чачак, после више од 30 година добио модерну индустријску зону, одмах затим и два велика инвеститора, који ће запослити више од 1.000 Чачана.

– Критике стижу од оних за чије власти град Чачак није добио ништа, сем затворених фабрика и безперспективности. СНС и Александра Вучића критикују они који нису урадили ни километар ауто пута за наш град, док Чачак данас постаје раскрсница свих најважнијих путних праваца у Западној Србији – наглашава се у саопштењу и додаје:

– На грађанима Србије је да дају свој суд на неким наредним изборима и да укажу поверење онима који раде и бележе резултате или онима који даноноћно прете, вређају и лажу, а капитал су стекли преко леђа народа, који је бивао све сиромашнији, а они све богатији.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ