Православље

МОЛИТЕ СЕ СВАКИ ДАН: Чудесна излечења су могућа! Научници коначно ДОКАЗАЛИ!

Фото: Pixabay.com

Према дефиницији, молитва је облик обраћања Богу, уз успостављање односа са Богом или каквим божанством, односно богињи, богу или боговима, а недавно је доказано да су сучудесна излечења повезана с духовношћу истинита.

Недавно су руски научници са Петерсбуршког универзитета материјално доказали да сучудесна излечења повезана с духовношћу истинита, те су открили многе телесне и душевне промене које човек може да доживи у тренутку молитве или верског обреда. Научници су доказали да верник удубљен у молитву потпуно искључује мождану кору, а то означава потпуну сигурност и одсуство стреса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Молитва лек против негативног размишљања

Професор Слезин успео је да измери моћ молитве и установио је да монах који се моли потпуно искључује мождану кору што је забележено још једино код деце до три месеца која су сигурна у близини своје мајке. Како људи расту, осећај сигурности се све више смањује, а повећава се мождана активност. Активност се смањује једино током дубоког сна и молитве, а то добро утиче на људе.

„Молитва је снажан лек те не само да регулише све процесе у људском организму, него и обнавља уништену структуру свести“, тврди Валери Слезин, директор Лабораторије за неуропсихофизиологију на Институту за истраживање и развој психонеурологије.

Већина болести узрокована је тако негативним ситуацијама и умно потенцираним проблемима који се током молитве повлаче или чак потпуно нестају. Научници су доказали да се након мисе и других верских обреда нормализује крвни притисак и друге вредности измерене у крви.

Наводно је доказано и да звук звона убија вирусе, а света вода мења своја својства излечења зависно о степену веровања верника што је заправо само додатак на теорију о „памћењу воде“.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ