Србија

Стојковић: Не вређа ме када ме зову “Мустафа“, јер поштујем муслимане! За мене је брат брат, небитно које је вере

Искусни чувар мреже још једном говорио о вечитом дербију и свему што је донео после завршетка

Након што је у уторак вече гостовао у “Амиџи шоу“, голман Партизана Владимир Стојковић појавио се на телевизији Пинк и у среду ујутру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стојковић је био гост емисије “Ново јутр0“, заједно са председником црно-белих Милорадом Вучелићем.

Стојковић је поновио оно што је рекао у уторак вече, али је сада коментарисао то што га називају “Мустафа“.

– Бранећи за Србију изгубио сам четири зуба, изгубио сам оца за време утакмице, изгубио сам мајку док сам играо утакмицу за Паризан. Знам колики сам Србин и колико се дајем. Свако ко ме назове „Мустафом“ кад видим како браним за Србију, тешко му је да изговори „Мустафа“, у то сам сигуран“. Мене то не вређа, јер ја поштујем муслимане. За мене је брат брат, небитно које је вере. Наша вера каже да би требало да поштујемо свакога, сваку веру – рекао је Стојковић.

Искусни чувар мреже је прокоментарисао и изјаву Митра Мркеле упућену њему, односно поруку да је за посматрање и лечење.

– Ово преживљавам од 2010, већ сам и огуглао на такве и сличне изјаве. Мркелу поштујем. Замерам му на неки начин, али га и разумем, јер верујем да је то рекао у афекту, сигуран сам да не мисли тако. Он је био спортиста, верујем да ме разуме. Да вас питам: кад сте гледали утакмицу са Швајцарском, како сте се осећали? Тако сам се ја сад осећао – рекао је Стојковић и наставио:

– Судија који није дозволио нико да му приђе. Ја сам се сад као спортиста осетио повређеним, поготово што је моја екипа изгубила два бода. На неки начин сам учинио услугу Звезди, јер се не прича о доминацији Партизана, него о мени. Негде се тек провукло да је Партизан био бољи, а ја сам ударна тема.

 

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ