Србија

ЂУРИЋ: Вучић најзаслужнији за успехе Србије, СНС се одлучно бори за српске интересе

БЕОГРАД – Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић изјавио је данас да дели став председника Извршног одбора СНС, Дарка Глишића, да је позиција председника СНС Александра Вучића и његово држање најзаслужније за успехе Србије у претходним годинама.

Глишић је изјавио да ће, ако се Вучић повуче са места председника СНС, он учинити исто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Упитан да коментарише Глишићеву изјаву да локални функционери, који не буду подржавали државну политику неће више бити део тима Александра Вучића, Ђурић је рекао да СНС показује и да ће наставити да показује да је боља, другачија и одговорнија.

„То подразумева и контролу и критику нашег рада и контакт са народом, зато ћемо наредних недеља обилазити месне одборе и разговарати са грађанима о ситуацији у земљи и иностранству и наставити да градимо друштвени консензус за снажење и обнову Србије“ рекао је Ђурић.

Подсетивши на остварене резултате у протелом периоду, привредни раст и могућност повећања плата и пензија, Ђурић је истакао: „Боримо се одлучно за српске интересе и то је резултат друштвеног консензузса који су СНС и њен председник успели да изграде заједно са грађанима Србије“, рекао је.

 

Извор: Kurir.rs/Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ