Спорт

ВАНРЕДНО СТАЊЕ У ФРАНЦУСКОЈ: Делије не путују са Звездом, али у Паризу СТРАХУЈУ! Ево и зашто!

После одлуке УЕФА да одбије жалбу Црвене звезде на казну због уласка навијача на терен у Салцбургу (више прочитајте ОВДЕ) и дефинитивно је отпала могућност да Делије крену пут града светлости на меч другог кола Лиге шампиона против ПСЖ-а.

И поред тога, у Француској се прибојавају да ће на трибинама Парка Принчева бити најватренијих присталица црвено-белих. Тако бар тврди угледни „Л’Екип“, који у свом тексту наводи следеће:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Долазак им је забрањен, али навијача Црвене звезде ће сигурно бити, будите уверени у то. Овде постоји јака српска заједница, а поред тога Срби су показали свој капацитет мобилизације у Салцбургу, где је велики број навијача без карата кренуо пут стадиона – пренео је „Л’Екип“.

Главни проблем према овом листу могла би да буде утакмица Омладинске Лиге шампиона, која ће бити увертира окршају сениора у вечерњем термину.

– Један детаљ може отежати посао полицији. Постоје улазнице у слободној продаји и које се тако могу наћи у рукама навијача Црвене звезде (помиње се цифра од око 1.500 до 2.000 потенцијалних навијача црвно-белих). Такође, постоји страх и да се они нађу на утакмици младих тимова, где би сигурност била још неизвеснија – наводи „Л’Екип“.

У тексту се даље наводи да ће градска власт у организацији са службом безбедности бити у приправности, међутим, да је и поред тога присутан ризик.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ