Србија

ВИШЕ НЕ БИРАЈУ РЕЧИ Тадић: Твоје име је назив за најстарији занат на свету! Крстић: Не млати празну сламу!

Некада најближи сарадници Борис Тадић и Небојша Крстић жестоко су заратили на друштвеној мрежи Твитер, и то по ко зна који пут у последње време.

Наиме, овога пута расправа се повела од твита бившег председника Србије којим је навео да „они који увек раде баш за сваку власт, навијају искључиво за свој лични интерес, а никад за своју земљу“, алудирајући на свог некадашњег саветника, који му је одмах узвратио поруком да „млати празну сламу“.
Тадић, пак, није посустао, већ је распалио још јаче поручивши Крлету да је његово име „престало да буде име једног човека, а постало назив једне професије, која има много сличности са најстаријим занатом“.

То је, чини се, насмејало његовог опонента, те је оценио да су Тадићеве „мудролије пут ка пријемном испиту у Савез за Србију“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се читава расправа одвијала синоћ до касно у ноћ, многима је промакла, али ју је зато Крстић, иначе познат као веома активан твитераш, заокружио јутрошњом објавом.

„Ако вам је тешко, сетите се да Борис Тадић разговара о могућности преговора о могућности да га Двери, Жељко Веселиновић и Ђилас приме у свој Савез како би сви заједно правили бољу и нормалнију Србију“, закључио је он.

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ