Србија

ВОЈСКА СРБИЈЕ ЈЕ У ПУНОЈ ПРИПРАВНОСТИ: Ево како ХРВАТИ коментаришу СКАНДАЛ НА КОСОВУ!

Водећи западни медији, засад, се не баве овом темом

Водећи руски медији као главну вест на својим сајтовима објавили су данашњи догађај с језера Газиводе, док се западни медији, засад, не баве дешавањима на КиМ.

Руска телевизија „Раша тудеј“ као најважнију вест дана на свом порталу преноси да је „српска војска у стању највише борбене готовости због инцидента у који су умешане специјалне снаге Косова“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И руска новинска агенција Тасс је као главну вест пренела наводе српских медија о упаду косовских специјалаца у објекат Центра за спорт и културу и Црвеног крста на језеру Газиводе и држању српске војске у стање највише борбене готовости.

И интернационално издање „Спутњика“ бави се овом темом, као једном од најбитнијих дана, наводећи да је око 60 припадника специјалаца косовске полиције упало и преузело језеро Газиводе и да је због тога Војска Србије у стању највише борбене готовости“.

Поједини регионални медији такође се баве овом темом.

Загребачки „Индекс“ пише да су „специјалци заузели хидроцентралу на Косову, војска Србије у пуној приправности“, а Вечерњи.хр да је „Војска Србије у пуној приправности након што су косовски специјалци заузели Газиводе“.

Јутарњи је дао наслов: „КОСОВСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ ЗАУЗЕЛИ ХИДРОЦЕНТРАЛУ НА СЈЕВЕРУ КОЈУ СУ КОНТРОЛИРАЛИ СРБИ Власти у Београду: ‘Дигли смо војску у стање пуне борбене спремности'“

У текстовима у хрватским медијима се каже да Албанци захтевају да им се Газиводе предају у замену за остварење обећања из споразума о формирању ЗСО.

Водећи западни медији, засад, се не баве овом темом.

Извор: Espreso.rs/B92.net

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ