Србија

Претужан снимак преминулог анђела како пева: Кад чујете Дукија нећете моћи да задржите сузе (ВИДЕО)

Неуробластом био јачи од дечака

Цела Србија устала је у борби за помоћ малом Душану Тодоровићу (4) из Свилајнца, за чије је лечење у Барселони сакупљено довољно новца, али Душан ипак није издржао. Преминуо је у суботу на клиници у каталонском граду после борбе са подмуклим карциномом надбубрежне жлезде – неуробластомом.

Дуки је било велики навијач Партизана, редовно је посећивао утакмице црно-белих, а клуб из Хумске је међу првима почео да прикупља новац и помаже у његовом лечењу.

Колика је Душанова љубав према Партизану била велика, сведочи и чињеница да је у болници у Барселони тражио да му у посету дође дефанзивац овог клуба Немања Р. Милетић, који је био Душанов омиљени фудбалер, упркос томе што му је нуђено да га посете звезде Барселоне.

Одмах након дечакове смрти на друштвеним мрежама се проширио снимак како Душан пева једну од најпознатијих Партизанових песама: „Да волим црно-беле, поносно кажем свима“.

Подсетимо, Милетић није стигао да испуни жељу малом Дукију, али је гол у Нишу (Раднички – Партизан 2:2) посветио свом преминулом маленом другару.

Pesmom protiv tuge.Hvala Sonja Stankovic.

Posted by Zeljko Tomic on Sunday, September 30, 2018

 

Фото:  Facebook/printscreen/Zeljko Tomic

Извор: Srbija Danas/Alo

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ