Србија

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ РАСПЛАКАЛА ВОДИТЕЉКУ ХЕПИЈА КОЈА ЈЕ НАПУСТИЛА ПРОГРАМ: Поменула јој МАЛОЛЕТНО ДЕТЕ! (ВИДЕО)

Врхунац је био када је видно изнервирана, водитељка Хаппy телевизије напустила студио пре завршетка разговора са гошћом…

У емисији „Добро јутро Србијо“ на телевизији Хепи,настао је прави хаос и то када је дошло до сукоба између аналитичарке Јелене Милић и водитељке Ирине Вукотић. Чим је емисија започела, Милићака је кренула са оштрим ставом, па је напала водитељку Ирину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очигледно, директорки ЦЕАС-а није се свидео начин на који је новинарка Хаппy телевизије водила разговор са Војиславом Шешељем у ранијим емисијама па је директно оптужила Ирину да није стала у њену заштиту када је лидер радикала изјавио да Јелена Милић има пицајзле.

Погледајте како је то изгледало:

Милићка је толико побеснела да је у сам разговор укључила и Иринину малолетну ћерку. Врхунац је био када је видно изнервирана, водитељка Хаппy телевизије напустила је студио пре завршетка разговора са гошћом.

– Ирина, ви имате ћерку, како ћете се ви осећати кад неко у јавности за вас каже „ви имате пицајзе, а ви седите мртва ладна у студију и на то не реагујете. Знате Ирина, то није пријатно – рекла је Јелена Милић, на шта јој је водитељка одговорила:

– Сваки пут смо рекли да непримерене изјаве не дозвољавамо. Сећам се одлично, знам о коме причате. О Војиславу Шешељу. Поменуо је вас и још неколико жена и ја сам рекла да не сме да вређа жене.

Не, рекли сте на не сме да дира неговане жене – одговорила јој је Милићева.

– Прво, нисам толико површна да бих то рекла, а друго, моја улога није да мирим и браним госте. Ви шта ћете овде једни другима да кажете. Ја нисам васпитачица у вртићу да мирим завађане госте. И што се не обратите господину Марићу, уместо мени. Много вам је лакше тако – била је јасна водитељка.

 

Извор: Espreso.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ