Србија

ИДИОТ САД МОЛИ ЗА ОПРОШТАЈ! Бојан избачен из „Задруге“ због ВИЦА о Милици Ракић, каје се јер му је „језик бржи од памети“!

Бојан Гаћеша је синоћ избачен из „Задруге“ због вица на рачун преминуле Милице Ракић (4), девојчице настрадале током НАТО бомбардовања 1999. године

Бојан Гаћеша се на запрепашћење многих, нашалио на рачун Милице Ракић, девојчице која је 1999. године страдала током НАТО бомбардовања, на шта су сви одмах бурно одреаговали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Где је била мала Милица када је пала бомба у школу? Свуда! – испричао је он и изазвао гнушање, уместо смеха, након чега је уследила његова готово моментална дисквалификација.

„Задругари, донели смо одлуку да Бојан буде дисквалификован и мораће одмах да напусти Белу кућу“, писало је у писму које је прочитала овонедељни вођа Рада Васић.

Свестан да је направио огромну грешку, Бојан је ћутке кренуо ка капији.

Гаћеша је схватио колико је погрешио, па се у јавном обраћању извинио свима због свог, најблаже речено, гафа.

– Желим да се извиним породици (Ракић) , националној телевизији Пинк због вица који сам испричао у „Задрузи 2“, признајем да ми је језик био бржи од памети, заиста се кајем због свега што сам испричао, извините још једном – рекао је Гаћеша.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ