Србија

СРЂАН ЂОКОВИЋ ОТКРИВА: Новаку је Британија нудила држављанство! ЕВО ШТА СЕ ДОГОДИЛО

Имали смо разних понуда. Када смо ту понуду (од Британаца) добили ми смо се година дана пре тога уселили у свој стан после 17 година бивствовања у туђим становима у Београду. Новац не може све да плати, каже Срђан.

Срђан је открио и да су Британци желели по сваку цену да Новак узме њихово држављанство. Нуђени су савршени услови, међутим Срђан је рекао да ниједном није био у дилеми.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наравно да нисам био у дилеми. Како можеш да продаш душу зарад неког новца? Да будемо Енглези? Па како би то онда било, како би се појавио оцу и да кажем ја сам од сада Енглез и моја децу су… Имали смо разних понуда. Када смо ту понуду (од Британаца) добили ми смо се година дана пре тога уселили у свој стан после 17 година бивствовања у туђим становима у Београду. Новац не може све да плати. Тако се и он понаша. Не може да дâ свој лик и име спонзорима“, рекао је Срђан гостујући у емисији Ћирилица на телевизији „Хаппy“.

Моја жена и ја. Они су хтели да упаре Новака и Марија и да годинама буду победници Дејвис Купа. Што би и били. Али Новак је Србин, рођен је овде. Било би илиузорно одмах причати. Нисам им одмах то рекао, него смо после разговора са децом одговорили. Новак је имао 19, Марко, 16 и Ђорђе 11. Ја сам им рекао да имају шансу да живе тамо, да имају најбоље услове на свету. Знате који је био њихов одговор? Па никакав не постоји та сила да се промени та ситуација. Ми смо Срби и остали смо Срби до краја“,рекао је отац Новака Ђоковића.

Извор: Novosti.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ