Регион

ЧУДО НЕВИЂЕНО! ХРВАТ УДАРИО НА ХРВАТСКУ! Комшић оптужио Загреб за агресију на БиХ!

Кандидат за хрватског члана Председништва БиХ, Жељко Комшић, који је до сада два пута био биран бошњачким гласовима на ту функцију, позвао је грађане БиХ да се на предстојећим изборима, у недељу, супротставе, како је рекао, политичкој агресији Хрватске, делу посланика у парламенту и председници Колинди Грабр Китаровић.

Комшић каже да они спремају аутобусе „викенд гласача“ из Хрватске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Некада тенкови, данас аутобуси, то време је прошло, нисмо се бојали тада, не бојимо се ни сада. Изађимо на изборе и одбранимо државу – поручио је Комшић.

Он је за хрватске званичнике рекао да као „разбојници и хајдуци“ упадају у БиХ и “ непозвани агитују за своје експоненте (Милорада) Додика и (Дргана) Човића“.

Комсић је завршни предизборни митинг одржао у Тузли, а гост му је био лидер Либералног демократске партије Србије, Чедомир Јовановић, који му је изразио пуну подршку.

Испред Комшића је, док је држао предизборни говор био развијен увредљиви транспарент на рачун Човића и Грабар Китаровић, пренео је портал 24сата.хр.

Портал подсећа да ће према анкетама најнеизвеснија трка бити за српског члана Председништва између актуалног Младена Ивнића и противкандидата Милорада Додика, Драган Човић уверљиво води за хрватског члана Председништва БИХ, док, како се наводи, Комшић кривца већ проналази у Хрватској.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ