Свет

Мисија Аполо 11 је била ПРЕВАРА? Откривен нови ДОКАЗ да човек никада није био на Месецу!

Све је лаж?!

Иако смо до сада о слетњу америчке летелице Аполо 11 на Месец могли да чујемо поједине детаље, али и да гледамо уживо мисију, многе теорије о овом догађају се и дан данас јављају.

Овог пута, људи су приметили нешто чудно на фотографијама чизме Нила Армстронга коју је он наводно носио када је по први пут закорачио на површину месеца, 20. јула 1969.

Појединци, који критички размишљају, решили су да „копају“ по Националном музеју авијације и астронаутике у Вашингтону где су пронашли фотографије које наводно приказују свемирско одело Нила Армстронга као и ђон његових ципела.

Тада су приметили да је доња површина чизама глатка, без икаквих набора. Са друге стране, фотографије првог корака на месецу показују нешто што се тотално сукобљава са фотографијом – траг који је јак и дубок.

Да ли смо управо налетели на јасне доказе да је целокупна мисија Апола 11 била превара?

Па, вероватно не, пише британски Индепендент, додајући да је тачно да се отисак и чизме не поклапају али да има много разлога за то.

Прво, док су Армстронг и други чланови поседе носили свемирско одело (Скyлаб А7Л) они су такође имали много више опреме. Конкретно чизме са дубоким ознаком газец́ег слоја на њима – које су управо исте као оне снимљене на Месецу.

Друга и сигурна пресудна тачка је да фотографија на којој видимо отисак ципеле не припада ни Нил Армстронгу већ Базу Олдрину.

И на крају- зашто се и друге чизме не налазе у музеју?

НАСА је саопштила да их је тим оставио на Месецу, заједно са објективима.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbija Danas/B92.net

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ