Србија

Пацоли „САВЕТУЈЕ“ СРБИЈУ да одустане од ЛОВА НА ВЕШТИЦЕ: Ухапшен Албанац због ратних злочина, он захтева ослобађање

Претња!

Министарство иностраних послова самопроглашеног Косова затражило је данас хитно ослобађање једног грађанина који је, како тврди то тзв. министарство, приведен по налогу Специјалног тужилаштва Републике Србије за ратне злочине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У саопштењу објављеном на сајту тзв. косовског МИП-а не наводи се идентитет приведене особе, али је самопрозвани косовски шеф дипломатије Бежет Пацоли, открио је да се ради о Рамадану Малоку.

тзв. министарство у Приштини то сматра „ловом на вештице“, а српске власти „саветује“ да се баве својим грађанима који су умешани у ратне злочине.

– Узнемирен сам што Србија наставља „лов на вештице“ и хапси грађане Косова на основу политичких мотивација. Позивам на тренутно пуштање Рамадана Малокуа и завршетак ових акција. ЕУ треба да уђе и обезбеди слободно кретање грађана Косова – стоји у његовом твиту.

Он се овом поруком директно обратио Ангелини Ајнхорст, директорка Одсека за западну Европу, западни Балкан и Турску при Европској служби за спољне послове и Федерики Могерини, комесарке ЕУ за спољну политику.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ