Русија Србија

Вучић БРАТСКИ Путину честитао рођендан, а његов одговор је баш ШМЕКЕРСКИ

Узајамно поштовање

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Руске Федерације Владимиром Путином и честитао му рођендан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Вучић је председнику Путину пожелео добро здравље и срећан живот, као и да, уз много мудрости, снаге и воље, настави да постиже успехе на одговорној дужности председника, брани интересе Русије и да братски руски народ води чврсто утемељеним путем напретка. Он је изразио велико поштовање за посвећен рад председника Путина, заснован на јасној визији и неизмерној енергији, захваљујући којем Русија остварује значајан утицај на међународне односе и чува мир и стабилност у свету.

– Србија је привилегована што има искреног пријатеља какав је Русија, а Ви, поштовани председниче, због личног доприноса јачању веза наших двеју земаља, уживате велики углед у Србији и истинско поверење српског народа – нагласио је председник Вучић.

Председник Вучић је и овом приликом председнику Путину захвалио на срдачном гостопримству током недавне посете Москви, јер указана му пажња показује дубоко поштовање за Србију.

– Веома сам Вам захвалан за помоћ Русије у одбрани наших државних и националних интереса, која се огледа кроз активну подршку у Уједињеним нацијама и свим другим међународним организацијама у којима Србија штити свој територијални интегритет и суверенитет, као и своју независност и слободарску традицију – истакао је председник Вучић.

Председник Вучић је председнику Путину рекао и да са радошћу очекује његову предстојећу посету Србији. Захваљујући на рођенданским честиткама, председник Путин је још једном потврдио да ће посетити Србију, речима: „Видимо се у Србији, драги пријатељу“.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ