Регион

Бакир био мала беба! Вођа муџахедина нови представник Бошњака: Под његовом командом убијено 600 Срба!

Срамотно

Према првим незваничним резултатима избора бошњачки члан Председништва БиХ биће Шефик Џаферовић, а многи не знају да је он један од најрадикалнијих представника тамошњег муслиманског становништва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Џаферовић је током рата био шеф Централне службе безбедности у Зеници. Под његовом командом биле су и јединице муџахедина који су ратовали на бошњачкој страни током рата.

На простору који је био под командом Џаферовића, убијено је шест стотина Срба. За злочин, наравно, није нико одговарао.

По свему судећи, његов претходник из редова Бошњака, Бакир Изетбеговић, делује као мала беба у поређењу са ставовима Џаферовића који су дубоко укорењени у исламском фундаментализму и екстремизму.

У Босни и Херцеговини данас су се одржали избори, осми по реду на свим нивоима власти од проглашења независности те државе 1992. године. Право гласа имало је 3.278.908 бирача, који су одлучивали између 7.497 кандидата, из 128 политичких субјеката, који су били у трци за један од 518 мандата.

Грађани БиХ бирали су чланове Председништва БиХ, представнике за Представнички дом БиХ, Представнички дом Парламента Федерације БиХ, Председника и Потпредседника Републике Српске, и представнике за Народну скупштину Републике Српске, као и представнике за Скупштине кантона у Федерацији БиХ.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ