Србија

ЦЕЦА РАЗОЧАРАНА У СИСТЕМ, А КАКО ЈЕ НАРОДУ то се не дешава у цивилизованом друштву

Фолк звезда, која већ годинама отворено даје подршку СНС и Александру Вучићу и на приватне прославе зове и дочекује уважене госте попут министра полиције Небојше Стефановића, министра спољних послова Ивице Дачића и друге функционере, не може да верује да нико још није ухапшен после напада на њену кућу. – Ово не може да се дешава у цивилизованом друштву. За сваку осуду је то што се дешава, овде није битно моје име и презиме, јер ово може свакоме да се деси! Томе се мора сати на пут. Да ли је требало неко да страда да би се схватила озбиљност свега – апелује Светлана на државне органе.

Фолк дива каже да још увек не може да дође себи и да је плаши чињеница да је неко у стању да уради тако нешто. Она се нада да ће починиоци бити што пре ухваћени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јуче се навршило седам дана откако су нападачи покушали аутом да уђу у вилу фолк диве Светлане – Цеце Ражнатовић. Како каже, она је уверена да ће насилници одговарати за то што су урадили, али да то неће одагнати страх који су претрпели њени сестрићи које су ударци пробудили и уплашили.

– Осећала сам се разочарано и повређено јер то не може да се дешава у цивилизованом друштву. За сваку осуду је то што се дешава јер овде није битно моје име и презиме, ово може свакоме да се деси. Томе се мора сати на пут. Да ли је требало неко да страда да би се схватила озбиљност свега? Одакле некоме право да упада аутом некоме у кућу? – револтирана је Цеца ситуацијом која ју је задесила.

– У свему томе што се догодило остала сам шокирана да је могуће да вам неко у току јутра удара аутом у врата. Уопште нисам била свесна да је то могуће. У моменту напада сви чланови породице су били у кући, због чега смо преживели праву драму – каже Цеца коју је инцидент пробудио из сна.

– У кући су била моја деца и деца моје сестре Лидије. Нико није могао да верује шта се догађа, нити да наслути у ком смеру то може да се настави. Малишани су се уплашили и ниједна кривична пријава то не може да анулира. Била сам присебна и позвала полицију – каже певачица и додаје:

– Веома ме плаши чињеница да је неко у стању тако нешто да уради. Надам се да ће свако одговарати за дело које је учинио.

На питање да ли је у том тренутку у близини било њено обезбеђење, Цеца каже:

– Јесте, али шта људи да ураде, да се баце под ауто? И на силу узвраћати силом је законом кажњиво. Тиме треба да се бави државни ограни. И апсолутно треба да се објаве подаци о нападачима. Јавна личност када нешто уради пише се о њој под пуним именом и презименом, зашто су други повлашћени? Ако радиш нешто што је противзаконито, мора да се објави твој идентитет да би се томе стало на пут – каже Цеца, а на инсинуације да је нападнута због Александра Вавића, каже:

– Све су инсинуације док полиција не ухапси нападаче и они не кажу своје разлоге. Не желим да учествујем у тим нагађањима.

На увиђају је констатовано да су више од десет пута два аутомобила ударила у кућу фолк звезде, приликом чега су оштећени фасада, стубови и полупано је стакло на вратима. Аутомобили су након напада нестали у правцу Аутокоманде. Полиција је идентификовала нападаче, Немању Арсеновића (32) и Сенада Махмута (30), за којима се још трага. Међутим, постоје одређене информације да су напустили земљу како би избегли хапшење.

 

Извор:  Блиц.рс Србин.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ