Србија

Веља поднео кривичну пријаву против Зоране, она му одбрусила: Велика је част кад те тужи човек који је устоличио крађу

Некадашњи министар на овај корак се одлучио због, како је рекао, сумња да је Михајловићева од децембра 2016. године до данас као службено лице свесно пропустила да пријави кривично дело злоупотребе службеног положаја Дмитра Ђуровића

Председник Нове Србије Велимир Илић поднео је кривичну пријаву против министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На овај корак га је нагнала, како каже, сумња да је Михајловићева од децембра 2016. године до данас као службено лице свесно пропустила да пријави кривично дело злоупотребе службеног положаја Дмитра Ђуровића, директора јавног предузећа „Коридори“.

Министарка Михајловић за „Ало!“ каже да јој је „велика част што је тужила таква морална величина као што је Велимир Илић“.

– Јер када вас тужи човек који је устоличио крадуцкање у инфраструктури и политици, Илић, који је случајни министар који не уме да изговори име грађевинске машине, човек који је покушао да уцењује СНС само да би добио директорску фотељу у „Коридорима“, који је оставио иза себе 35.000 нерешених предмета у грађевини… Онда је то за понос – казала је министарка.

Она је потом навела да једва чека да се на суду суочи са Илићем.

– Мада се на основу његове изјаве тешко може закључити да ли је пријаву против мене уопште послао. Надам се да није само опет због утицаја „црвеног носа“ – додала је министарка.

 

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ