Србија

ПЉАЧКА БЕОГРАЂАНА: СНС „реконструише“ улицу која је завршена прошле године!

Дупле реконструкције улица, тргова, пролаза, плочника широм Србије и нису велика новост. Напредни режим је дупле послове и уграђивање у исте довео до нивоа уметности (ако се то може тако назвати). Међутим, овај последњи који је планиран за 2018. годину може само додатно да убије у појам све нас који живимо у овој земљи, а нарочито оне који живе у Београду.

Наиме, у Службеном листу града Београда објављена је листа „капиталних пројеката“ за ову и наредну, 2019. годину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У мору података и цифри пажњу нам је привкао назив једног од њих: Реконструкција Рузвелтове улице.

За наше читаоце који можда не знају, Рузвелтова улица у Београду иде од Вуковог споменика па до кружног тока код Богословије, недалеко од Панчевачког моста. Та улица је реконструисана током лета прошле, 2017. године и то је трајало неколико месеци.

Свако ко је прошао Рузвелтовом улицом зна да, иако није урађена сјајно (што је манир напредног извођења радова), свакако не мора да се реконструише ове године, пошто нема већих оштећења, обзиром да је прошло тек нешто више од годину дана од претходне реконструкције. И да још за све то ове године оде 234 МИЛИОНА, а наредне још 59 МИЛИОНА динара!

Ко се овај пут уграђује у нови посао: Весић? Радојичић? Милутин Фолић? Сва тројица? Неко четврти? Можемо само да нагађамо…

 

Извор: gerila.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ