Регион Србија

МАНДИЋ: Навијао сам за Србију – изгубио је Монтенегро, а не традиционална Црна Горa

Предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић казао је да му је чудно што је неко видио лошу намјеру у честитки коју је упутио репрезентацији Србије, након побједе над селекцијом Црне Горе у четвртак вече на Градском стадиону под Горицом.

„Још је чудније да се неко налази увријеђеним, јер сам репрезентацији Монтенегра, предвођеној Фатосом Бећирајем, честитао на пристојном отпору и коректној игри. Код навијача селекције која је играла против Србије, на шаловима је доминирао натпис Монтенегро, једна од пјесама коју најчешће пјевају је на италијанском језику и гласи ‘Е вива Монтенегро’’, у званичној најави меча када су се представљали састави тимова у тиму који је означен као Монтенегро врло је прецизно лаконоги Фатос Бећирај био приказан као најистуренији играч те репрезентације, па сам претпоставио да се од њега очекивало да поведе екипу и постигне голове попут нашег Александра Митровића из Србије“, појаснио је Мандић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не види, наводи он, „како лоша намјера може бити садржана у томе да некоме честитам на пристојном отпору и коректној игри“.

„Премда је поражен и да тог некога зовем оним именом кроз које се непрестано идентификује.Такође не видим ништа увредљиво што сам навео да су предвођени оним играчем ком је таква улога и дата. Морам напоменути да увијек навијам за традиционалну Црну Гору и то је кључни разлог због ког сам у поменутом мечу навијао за Србију против Монтенегра. Србија и традиционална Црна Гора су побиједиле, а Монтенегро је изгубио“, закључио је Мандић.

 

Извор: nspm.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ