Спорт

УЕФА званично покренула поступак против Звезде због сумње у намештање меча против ПСЖ-а!

Клуб са Маракане добио је званичан допис да ће бити покренута истрага поводом натписа Л’Екипа

УЕФА је покренула поступак против Црвене звезде поводом „афере намештање“, коју је отворио француски лист Л’Екип, сазнаје Телеграф.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Француски лист изазвао је земљотрес у евопском фудбалу кадфа је објавио информацију да се сумња да је меч између црвено-белих и ПСЖ-а у Паризу намештен, као и да је покушана уплата на кладионици у износу од 5 милиона евра на победу ПСЖ-а уз најмање пет голова разлике.

Звезда је на крају поражена са 6:1, а неколико дана од утакмице подигла се велика прашина после објаве француског листа, где је истакнуто да се сумња у регуларност меча, као и да је УЕФА обавештена о читавом процесу.

До сада се нико из Европске куће фудбала није оглашавао тим поводом, али је како сазнаје Телеграф на адресу Црвене звезде стигла и писмена потврда из УЕФА да ће бити покренут поступак и да ће случај бити испитан и са њихове стране.

УЕФА У ЧЕТВРТАК ДОНОСИ ОДЛУКУ О НЕРЕДИМА НА МЕЧУ ПСЖ – ЗВЕЗДА

Европска кућа фудбала је поводом меча на Парку Принчева већ покренула један поступак, а то је због нереда у којем су учествовали навијачи Звезде и ПСЖ-а, који су се жестоко сукобили испред стадиона по завршетку меча.

Поступак по том питању покренут је и против ПСЖ-а и против Звезде.

 

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ