Србија

ВУЧИЋ У ОЗБИЉНОМ ПРОБЛЕМУ: Запад му окреће леђа јер није…

Запад је до сада због Косова „праштао“ Вучићу све, али очиглено да више нема стрпљења за његов режим. На катастрофалну ситуацију у правосуђу, корупцију на високом нивоу (међу највишим државним службеницима) која се пирамидално прелива на читаво друштво, завистан положај новинара и медија који робују или служе актуелном режиму, указали су високи челници ЕУ и током последње посете Србији.

На те „пропусте“ су својевремено стално указивали и Борису Тадићу, па га „пустили низ воду“ јер није хтео ни умео да успостави правну државу. Био је окружен истим тајкунима, „контроверзним“ функционерима и директорима, који сада левитирају око Вучића. А већина их је левитирала и око Милошевића, а пре тога у врху КПЈ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Режимски таблоиди најављују хапшења чак ТРИ министра и неколико директора, којима ће лако наћи доказе о корупцији, крађи и разним кримиланим делатностима којима су оштетили буџет државе Србије.

Одлуку о хапшењу су убзале истраге Интерпола у Белгији и Француској, везане за фудбалске менаџере и намештање утакмица, које сежу много даље од спорта и воде директно до прања нелегално стеченог новца, у шта су умешани и политичари, функционери, а не само фудбалски радници и менаџери.

Вучић верује да би хапшењем „крупнијих зверки“ могао да убеди западни свет да Србија није његова „приватна прћија“ у којој бахати политичари могу да раде шта год хоће. И да пролонгира себи останак на власти, тим пре што би тим потезом код гласача добио политичке поене.

 

Извор: Srbin.info

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ