Србија

ГНУСНЕ ЛАЖИ Албанаца! Рекли да се на овом месту у СРБИЈИ налази МАСОВНА ГРОБНИЦА, а тамо.. ШОК ОТКРИЋЕ!

Комисија за нестала лица Владе Србије извршила је рашчишћавање и припрему терена како би проверила да ли су тачне информације о постојању масовне гробнице на територији општине Медвеђа и том приликом није пронашла посмртне остатке.

Како је саопштено, акција је спроведена на основу информација добијених од „Рекома“, као и захтева приштинске делегације, а по наредби Тужилаштва за ратне злочине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Комисија наводи да је акција трајала од 15. до 17. октобра на територији општине Медвеђа, у близини села Медевце, на 30 метара од регионалног пута Лесковац-Приштина и око 10 метара од „Капије 4 Мутиводе“ са десне и леве стране пута.

Такође, на основу информације добијене од приштинске делегације о могућности постојања масовне гробнице, по наредби Тужилаштва за ратне злочине, данас је на локалитету Карадак, извршена провера терена и том приликом нису пронађени посмртни остаци.

Локалитет карадак се налази на удаљености око један километар од Јаловишта у Рудници, недалеко од регионалног пута Рашка – Косовска Митровица у правцу Руднице, на десној страни и испод пута на око 50 до 100 метара, прецизира се у саопштењу.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ